Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Nexø

Danmark

#Denmark Rejser i Danmark       #Denmark #Scandinavia #Europe #TouristInformation #Adventure #Holiday Danmark Covid-19 / Coronavirus

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Nexø

Afstanden mellem Rønne og Nexø er 30 kilometer. Nexø er en af de større byer på Bornholm med cirka 4.000 indbyggere. De vigtigste indtægtskilder er turisme, fiskeri og forarbejdning af fisk. Stedet har en havn og et hyggeligt centrum med et torv. De smukke sandstrande i Balka, Snogebæk og Dueodde er kun få kilometer væk.

Bornholm er en smuk ø, og det afspejles også i området omkring Nexø. Et specielt tip til vandrere, familier og naturinteresserede er Paradisbakkerne som ligger 3 kilometer vest for Nexø. Paradisbakkerne er et vandre- og naturreservat med en størrelse på 500.000 m². Vandrestier fører gennem dette naturreservat.

Ud over havnen og den gamle bydel med marked i Nexø, skal du også besøge det lokale museum i det tidligere rådhus fra 1796. Her finder du en udstilling om emnerne fiskeri, skibsfart og besættelse under Anden Verdenskrig. Den mest person fra Nexø er forfatteren Martin Andersen Nexø der tilbragte mange år af sit liv i Nexø og skrev flere noveller om Bornholm. Du kan besøge forfatterens hjem i Nexø. Der er en række butikker, butikker og håndværkere i den gamle bydel i Nexø.

Bodils Kirke ligger 4 kilometer vest for Nexø. Værd at se er den smukke renæssance prædikestol i kirken. Du kan også besøge den hollandske mølle i Arsdale, som stadig er i drift.

Nexø er et godt valg for feriegæster, der ønsker at opleve Bornholmer livet tæt på. Dejlige sandstrande er kun få kilometer væk, og om aftenen kan du nyde livet i den gamle bydel og ved havnen eller udforske den omkringliggende natur.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nexø Tourist Information

Bornholms Turistinformation – Nexø
Havnen 4B
3730 Nexø

T: +45 56 95 95 00

www: Website Link

Destination Bornholm

Bornholm Visitor Centre
Ndr. Kystvej 3
3700 Rønne

T: +45 5695 9500

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Danmarks turistkontor

#Touristboard Denmark Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #Denmark #visitDenmark #iDenmark #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Danmark valuta, Krone

1 Krone = 100 Øre. 50 øre 1, 2, 5, 10, 20 Kroner50, 100, 200, 500, 1000 Kroner Danish National Bank #Denmark #krone #dkk #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Nexø
broken clouds
13.1 ° C
13.1 °
13.1 °
84 %
4.5kmh
81 %
man
13 °
tirs
13 °
ons
13 °
tors
13 °
fre
12 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Nexø #iNexø #VisitNexø #Denmark #VisitDenmark #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her