Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Nice

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Nice

Nice er en af ​​de største byer i Frankrig og anses også af mange for at være en af ​​de smukkeste. Byen ligger i det sydøstlige hjørne af landet, grænser op til Middelhavet og er en af landets vigtige havnebyer. Strandpromenaden og de mange pladser og monumenter, der findes i Nice, giver alle denne by karakter og charme… og hvem kan ikke lide en plet på stranden på en varm sommerdag? Men der er mere ved denne by end blot dejlige øjeblikke.

Obligatoriske Nice er en oplevelse i sig selv og vil tage dig af de slidte og slagne stier, som mange besøgende har gået før dig. Den eneste by, der besøges oftere end Nice i Frankrig, er Paris, så hvis din præference er at undgå folkemængderne og gå på oplevelse på egen hånd, har vi samlet nogle anbefalinger, som du kan bruger til at udvikle din rejseplan.

Hvorfor ikke starte med en Chokolade Spa behandling?

En af grundene til at besøge Nice er, at det er et af de bedste steder i verden at slappe af for en stund og lade verden gå dig forbi. For at fremme denne afslapning, findes der flere kurbade over hele byen, der vil give dig den rensende behandling, som du har brug for, hvis du skal slappe af. Kun én spa lader dig imidlertid rense dig selv i smeltet chokolade!

Processen kaldes choko-cooning, og du vil kun finde den på Wellness Riviera. Chokolade hjælper med at udglatte huden, stimulerer endorfiner, og det hævdes endda at kunne øge din vitalitet! Uanset hvad tilfældet måtte være, vil du finde oplevelsen både afslappende og behagelig.

Hvad med at søge efter Gud i Nice?

Der lægges vægt på religiøs mangfoldighed i Nice, og du vil ikke blot finde et bredt udvalg af åndelige overbevisninger, men du vil også finde nogle af de mest unikke steder for gudstjeneste eller ærbødighed i denne by, du nogensinde vil se. Cathédrale Saint Nicolas er for eksempel en af ​​de mest markante russisk-ortodokse katedraler, du kan se uden for Rusland i dag. Hvis du foretrækker barok arkitektur, så er Chapelle de la Misericorde et af de fineste eksempler i hele Frankrig. For dem, der besøger religiøse institutioner for kunstens skyld, byder Prieuré du Vieux Logis på en vidunderlig samling, der daterer sig tilbage til middelalderen.

Når du er færdig med at udforske de forskellige katedraler og religiøse steder, Nice har at byde på, er der en god chance for, at du vil være sulten. Dette er den perfekte lejlighed til at prøve socca for første gang. Hvad er socca? Forestil dig, at du har lavet en crepe af hummus, så har du en grundlæggende ide om, hvad socca er. Du kan finde gode valgmuligheder flere steder i byen, og du kan fylde din crepe med fantastisk fyld, der hurtigt vil gøre dig mæt, og alligevel får dig til at komme tilbage efter mere!

Tag et øjeblik til at besøge Nice Observatorium

Selvom videnskaben blev nedtonet en overgang i hele denne region i Europa, var der mange lokalsamfund i det 19. århundrede, der arbejdede hårdt for at indhente det fortabte. Et godt eksempel på denne indsats er det teleskop, der findes i Nice Observatorium. På tidspunktet for dets oprettelse, var det faktisk verdens største teleskop. Det tog kun 10 år, før denne status blev overskygget, men du kan se tegn på fremskridt her, selv i dag.

Kuplen er designet af Gustave Eiffel, som jo er kendt for vartegn i Paris. Charles Garnier var involveret med arkitekturen af selve bygningen, og han er kendt for Operahuset i Monte Carlo, der er nu hjemsted for det verdensberømte Monte Carlo Casino. Det blev også bygget af disse to herrer, og er stadig i drift i dag.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nice Tourist Information

Promenade des Anglais 5
Nice

Tel: +33 892 707 407

www: website link

Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourisme

Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourism Board
62-64 La Canebière
CS 10009
13231 Marseille Cedex 01

T: +33 (0)4 91 56 47 00

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Julemarked i Nice

Nice turistinformation Hotel & Apartment Nice Nice Julemarked Nice, på den franske riviera er kendt for sit milde klima selv om vinteren og for den smukke udsigt...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Arrondissement de Nice
overcast clouds
9.8 ° C
10.5 °
8.2 °
42 %
2.3kmh
91 %
man
20 °
tirs
17 °
ons
17 °
tors
16 °
fre
10 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Udflugt fra Nice

Besøg Eze for nogle utrolige udsigter!

Hvis du ønsker at se dig omkring i den omkringliggende region og få en fantastisk udsigt over byen og havet, så er det værd at tage en dagstur til kunstnerlandsbyen Eze. Det drejer sig om en 30 minutters køretur fra Nice, og du får den klassiske originale fornemmelse af Europa på et besøg hertil. De små, ​​smalle, snoede gader, byen består af, er fyldt med butikker, forretninger og fantastiske små restauranter, hvor du vil finde et forbløffende måltid. Bestil nogle lokale vine, tag lidt ud og handle, og du vil få en hyggelig dag!

Hvis du ikke har noget imod en lidt længere rejse, måske 90 minutter, så kan du også nyde en dag ved det, der ofte kaldes Europas Grand Canyon. Gourges du Verdon byder på høje klinter, grønne græsarealer, og turkisfarvet vand at gå på opdagelse i. Canyon guider er til rådighed til at tage dig ud på vandet, hvis du vil se det nedefra, mens der er mange muligheder for at tage på vandreture, der kan tage dig helt op til kanten. Hvis du elsker at være udendørs og ønsker lidt eventyr, bør dette absolut være på din liste!

Nice har virkelig noget for enhver smag, uanset om du ønsker at opleve den fulde service, du får i en badeby, til de eventyr, der kan findes i og uden for byen. Smukke solnedgange, fantastisk natteliv og en fuld fordybelse i historien er alle tilgængelige for dig med blot et øjebliks varsel. Omkring hvert hjørne ligger der nye chancer for at opdage en skjult perle, et mesterværk, eller et historisk ikon, der vidner om, ​den menneskelige tilstands beslutsomhed.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Nice #iNice #VisitNice #visitsouthoffrance #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her