Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Nin

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Nin

Nin har været en vigtig del af den kroatiske kultur i mere end 1.000 år. Byen var den vigtigste by for fyrsterne i Dalmatien og var centrum for den kroatiske gren af ​​den biskopiske kirke. 7 kroatiske konger er blevet kronet i byen.

I Nin kan du udforske historien, byens historiske centrum er kun 500 meter i diameter hvilket betyder at du ikke behøver at gå langt for at se fantastiske seværdigheder. Sankt Nikolaas kirken, Hellig kors kirken og en replika af “Condura Croatica” er højdepunkterne i den historiske tur rundt i byen.

“Queen’s Beach” med en længde på 3 kilometer er en af ​​de længste sandstrande i Kroatien. Den er en del af lagunen med lavt vand og et vidunderligt sted for hele familien.

Ikke langt fra Nin kan du se resterne af et romersk tempel, oprindeligt bygget i det 1 århundrede af Vespazian. Tag også på en rundvisning i “Museum of Antiquities”, selv om museet er lille er antallet af udstillinger mange.

Nin šokolijada (Šokol festival). Siden 2003 er denne unikke konkurrence blevet afholdt. Den tiltrækker et stort antal „šokol“ eksperter i juli, men også mange lokale og besøgende der nyder begivenheden, lugten og smagen.

“Days of the Patrons of Nin” afholdes den 25 og 26 august. Oplev kirkefestivaler, dagene for Sankt Marcela og Sankt Anselmo, som den tidligere katedral fra 6 – 18 århundrede er dedikeret til.

Seværdigheder i Nin

  • Sankt Nicholas kirken
  • Sankt Anselm kirken
  • Det romerske tempel
  • Hellig kors kirken
  • Sankt Ambrose kirken
  • Nin antik museum

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nin Tourist Information

Trg braće Radić 3
23232 Nin

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Nin
clear sky
14.5 ° C
14.5 °
14.5 °
72 %
0.5kmh
0 %
tors
18 °
fre
21 °
lør
21 °
søn
23 °
man
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Nin #iNin #visitNin #croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her