Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Novi Vinodolski

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Novi Vinodolski

Novi Vinodolski er en lille by. Et besøg på Frankopan slottet hjælper dig til at forstå områdets historie. I bakkerne omkring Novi Vinodolski er der fundet resterne af Lopsica fæstningen og adskillige yderligere arkæologiske fund fra romerriget.

Denne lille, men maleriske by, er en af juvelerne på den kroatiske kyst. Romerne og Habsburgerne nød mange Novi Vinodolski feriedage og byens popularitet er stadig stor. Uanset om du vil gå lange vandreture langs den fantastiske kyst, nyde livet på stranden eller udforske regionens historie kan du det hele i Novi Vinodolski.

Byen ligger i centrum af Vinodol dalen som er et af de rigeste landbrugsområder i Kroatien. Det er en kendt vinregion med muligheder for at besøge lokale vingårde. Der er en årlig vinfestival hver september som er en stor oplevelse at deltage i.

Denne del af Kroatien er kendt for sin utrolige mad, især fisk og skaldyr. Husk at besøge en af de mange familiedrevne restauranter eller tag til den store havneby Rijeka for at finde restauranter med mere internationale retter.

Hvis der er en ting, som denne by tilbyder er det et kig ind i fortiden. Med romerske ruiner, forter og slotte at opleve skal du sørge for at medbringe et ekstra batteri til kameraet så du ikke går glip af alle de perfekte billeder. Lige syd for Crikvenica og Selce er der god mulighed for vandreture i de frodige bakker med en fantastisk panoramaudsigt.

Seværdigheder i Novi Vinodolski

  • Sankt Jacobs kirken
  • Kvadrac
  • Rester af Frankopan slottet
  • Mazuranics hjem
  • Mariakirken

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Novi Vinodolski Tourist Information

Kralja Tomislava 6
51250 Novi Vinodolski

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Novi Vinodolski
clear sky
24.9 ° C
26.4 °
23.4 °
56 %
3.6kmh
0 %
søn
27 °
man
24 °
tirs
24 °
ons
25 °
tors
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#NoviVinodolski #iNoviVinodolski #visitNoviVinodolski #croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her