Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Nuremberg

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Nürnberg

Nürnberg var oprindeligt en af ​​de centrale byer i det romerske imperium, senere også en af ​​de centrale byer for nazisterne. Der blev holdt mange store stævner og møder i Nürnberg i 1930ernes Tyskland. I dag er byen genopbygget til dens tidligere herlighed.

Nürnberg Slot er en fremtrædende del af Nürnbergs skyline og er ofte det første sted som besøgende kommer til at se på en rejse til denne by. Et traditionelt bayersk slot i enhver forstand, du krydser en voldgrav for at komme ind på slottet.

Nürnberg har en af ​​de bedste zoologiske haver i verden med masser af dyr der kan ses til stor glæde for børn og voksne i alle aldre.

Mange af museerne i Nürnberg fokuserer på byens historie, både de gode og de dårlige. Alle museerne er værd at besøge, da de giver et unikt perspektiv på hvordan byen har udviklet sig gennem århundrederne. I modsætning hertil giver Neues Museum et glimt af samtidskunst udviklet i byen.

Bratwurst Tour

Lær alt om Nürnberg bratwurst, og få svar på spørgsmål som: Hvor længe har borgere i Nürnberg spist bratwurst ? Hvorfor er pølserne så små ? Hvorfor serveres de altid i lige tal på en tallerken, men tre i en bolle ? – alt sammen nødvendig viden

Seværdigheder i Nürnberg

Germanisches Nationalmuseum

Museet er beliggende i et gammelt 1300 tals kloster og på museet kan du se næsten alle facetter af Tysk kunst og håndværk. Museet er ganske kendt for sine store samlinger af bl.a. skulpturer fra 1200 tallet , malerier fra 1300 og 1400 tallet af bl.a. Löchner og Dürer.

Stadtbefestung

Er som noget af det eneste der den dag i dag står intakt , det er 1400 tals befæstningen. Fra murene har du en meget flot udsigt ind over byen.

Sebalduskirche

Kirken har en romansk vestlig facade og i kontrast til denne står den gotiske østfacade. I kirken finder du mange spændende og flotte kunstarbejder.

St-Lorenz-Kirche

Dette er en gotisk kirke opført i 1200 og 1300 tallet.

Rejser til Merseburg, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Merseburg og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourismus Bayern

Bayern Tourismus Marketing GmbH
Arabellastraße 17
81925 München

T: +49 (0) 89/21 23 97-0
F: +49 (0) 89/21 23 97-99

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Julemarked i Nürnberg

Nürnberg Turistinformation Hotel & Apartment Nürnberg Nürnberg Julemarked Denne smukke by, Nürnberg, har en lang historie og placeringen i Bayern betyder, at den også ligger i smukke...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Tyskland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#germany #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Nuremberg
broken clouds
25.2 ° C
27.4 °
23 °
53 %
2.1kmh
75 %
tirs
29 °
ons
33 °
tors
28 °
fre
20 °
lør
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Nuremberg #iNuremberg #VisitNuremberg #deinbayern #Bavaria #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation