Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Opatija

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Opatija

Opatija er en lille by i det vestlige Kroatien, der ligger på kysten af Adriaterhavet. Byen var oprindeligt under østrigsk styre, men blev tildelt Italien efter første verdenskrig. Den blev derefter overført til Jugoslavien efter anden verdenskrig, til landet blev opløst, på hvilket tidspunkt den blev en del af Kroatien.

Mange fremtrædende mennesker er gået af vejen for at opholde sig i Opatija i årenes løb, herunder Franz Joseph 1., som havde for vane at tilbring adskillige måneder her hver vinter. Det er først og fremmest en ferieby lige nede ad vejen fra Rijeka, og duften af laurbær fylder luften, mens du sørger for at finde dit afslappende sted i solen. Byen er omgivet af fredet natur, så efter du går på opdagelse i byen, skal du tage at leje en cykel og nyde en afslappet cykeltur gennem de skove, der omgiver byen. Hvorfor bør folk besøge Opatija? Fordi den virkelig er Adriaterhavets perle!

Slap af i Sct. Jacobs Parken

Opatija betyder bogstaveligt talt “kloster,” og byens mest fremtrædende vartegn er Sct. Jacobs Kloster. Efter et besøg i klosteret, bør du tage dig tid til at besøge Sct. Jacobs Parken, hvor du kan slappe af og få et mellemmåltid. Den er opdelt i 60 forskellige marker, og du har næsten 4 hektarer botanisk have, hvor du kan nyde at gå på opdagelse blandt hundredevis af smukke blomster. Der er mange internationale varianter, der danner et harmonisk billede, på trods af deres diversitet, hvilket man også kunne sige om selve byens arkitektoniske komponenter. Læs en bog, se på skyerne, eller tilbring simpelthen tid med dem, du holder af. I Sct. Jacobs Parken har du mulighed for at holde verden på afstand.

Gå på opdagelse i Villa Angelina

Det er altid sjovt at udforske, hvordan de kongelige eller de rige tilbringer deres tid, og det kan du gøre i Villa Angelina. Forestil dig, at du er vandvittigt rig, mens du spadserer rundt i haveområdet og nyder atmosfæren. Tag billeder ved springvandet på gårdspladsen, se værelserne og forestil dig, at du er ved at forberede dig til et kongeligt bal. Villa Angelina er med til at give dig et indblik i, hvordan livet altid har været i Opatija, og hvorfor det har været et populært sted at komme væk og slappe af for bogstaveligt talt hundredevis af år.

Sørg for at få en festival med

Folk flokkes til Opatija hele året rundt på grund af de festivaller, der regelmæssigt afholdes i byen. To af de mest populære er guitarfestivalen og den kulturelle sommerfestival. Efter du har nydt alle stederne på den festival, du beslutter dig til at deltage i, kan du nyde en af de mange fine restaurants, der findes i denne by. Hvis du er begyndt at blive lidt sløj, efter at have moret dig lidt for meget i byen, har Opatija også mange helsefaciliteter, der kan betjene dig. Dette vil sige, at du er dækket ind ved enhver festival, uanset hvad du foretager dig!

Opatija er Kroatiens bedste rejsemål, og det er let at se hvorfor. Med fremragende restauranter, historie hvor end man vender sig, og evnen til at få dig til at smile, fordi du husker, hvad det vil sige at være lykkelig, har denne by alt, hvad du søger.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Opatija Tourist Information

Vladimira Nazora 3
51410 Opatija

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Hotel & Apartment Opatija

#Opatija Best hotels Opatija Opatija er et roligt feriested på hjørnet af den istriske halvø, administrativt i Kvarner-regionen. Dens milde klima og fantastiske omgivelser gjorde den til...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Opatija
broken clouds
26.5 ° C
26.5 °
25.5 °
53 %
1.3kmh
56 %
søn
27 °
man
24 °
tirs
23 °
ons
24 °
tors
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #opatija #visitopatija #opatijafulloflife #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her