Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Osijek

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Osijek

For mange rundt omkring i verden, er Osijek måske lige netop den bedste by at besøge, som de aldrig har hørt om før i dette øjeblik!

Det er en af Kroatiens største byer, og navnet kommer fra byens beliggenhed. Den blev bygget på et højtliggende område omkring vådområder, og navnet betyder bogstaveligt talt “tidevandets ebbe.” Selvom byen har set adskillige konflikter i århundredernes løb, forårsagede den nylige Kroatiske uafhængighedskrig en største skade på byen, især på Peter og Paulus Katedralen. Selvom arrene fra denne krig stadig eksisterer, og minderne om de krigsforbrydelser, der fandt sted her, aldrig vil blegne, har byen meget at byde på for enhver besøgende.

Peter og Paulus Katedralen i virkeligheden ikke er en katedral

Bare størrelsen af underkatedralen for disse to helgener gør det let at se, hvorfor man kalder den en katedral, men i virkeligheden betragtes den bare som et lokalt sogn for den romersk-katolske kirke. Spirerne strækker næsten 90 meter op i himlen og den er et klassisk eksempel på nygotisk sakralarkitektur. Det er den næsthøjeste bygning i hele Kroatien og til en fuld gudstjeneste, kan der sagtens være 3000 mennesker. Der blev brugt næsten 3,5 millioner mursten, da den blev bygget, og man kan kravle op i toppen af et af tårnene, hvor du vil have en fantastisk udsigt over Osijek.

Når du fortsætter med at gå på opdagelse i byen, er noget af det bedste, du kan gøre, at gå en tur. Man kan tage en guidet tur for et mindre gebyr for at få et lokalt perspektiv på byens seværdigheder, eller du kan lave din egen rundtur, hvis du har lyst. Det er en fantastisk måde at få en følelse for den historie, kultur, og livlighed, der definerer livet for dem, der kalder denne by deres hjem. Sørg for at standse og få noget varmt at drikke, hvis det tilfældigvis er en dag med blæsevejr!

Der er to beskyttede parker, der er Nationale Mindesmærker i Osijek

Tomislav Park og byparken for Kong Peter Kresimir IV er begge beskyttede mindesmærker, der daterer tilbage til begyndelsen af det 20. århundrede. Selvom de begge er værd at besøge, ville vi anbefale at tage til Tomislav Park, hvis du kun har tid til en af dem, mens du er på besøg. Den er mere end bare en almindelig park et almindeligt sted, det ligger langs Dravas bredder. Du vil finde en blanding af både franske og engelske landskaber her, og lindetræet, der står til minde om det Kroatiske Kongeriges 1000 år spiller en central rolle i parken.

Mens du er ved Drava, skal du endelig benytte dig af stien langs floden og promenaden på en solrig eftermiddag. Du vil ikke blot nyde spadsereturen, men synet af byen i efterårssolen synes at glitre særligt lystigt. En spadseretur ned ad den brede Europa Alle er også perfekt, hvis man vil se nogle af de ældste boliger i Osijek, der har helt deres egen statelige personlighed.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Osijek Tourist Information

Županijska 2
31000 Osijek

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Osijek
scattered clouds
19.3 ° C
21.2 °
19 °
48 %
3.1kmh
40 %
man
24 °
tirs
29 °
ons
29 °
tors
26 °
fre
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #osijek #iosijek #visitosijek #gradosijek #osijekfulloflife #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her