Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Østermarie

Danmark

#Denmark Rejser i Danmark       #Denmark #Scandinavia #Europe #TouristInformation #Adventure #Holiday Danmark Covid-19 / Coronavirus

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Østermarie

Østermarie ligger på den østlige del af øen Bornholm, få kilometer fra kysten, og er et godt sted at starte omfattende udforskninger. De smukke strande Dueodde og Balka er ikke langt væk. Om aftenen kan du vende tilbage til den rolige Østermarie og nyde den fantastiske solnedgang. Mens det på mange feriesteder ved kysten stadig er meget livligt om aftenen, er Østermarie et ret stille sted, der er ideel til at slappe af i løbet af ferien.

Østermarie er på landet. Almindingen-skoven, det største sammenhængende skovområde på Bornholm, ligger sydvest for Østermarie. På Rytterknægten, et højt udsigtstårn, kan du få et godt overblik.

Der er en ødelagt kirke i Østermarie. Det er den første kirke, der eksisterede på stedet. Det blev bygget i det 12. århundrede. Der er også fire meget interessante rundkirker på Bornholm. Den nærmeste rundkirke er i Østerlars.

Gudhjem er kun 11 kilometer væk. Der er et middelalderligt centrum der. Blandt andet kan en stor vandmølle udforskes. I Aakirkeby ligger det moderne eventyrcenter “NaturBornholm”. Der præsenteres øens oprindelseshistorie på en meget klar og forståelig måde. Enhver, der er interesseret i teknologi, kan også besøge Automobile Museum i Aakirkeby. Forskellige to- og firehjulede oldtimer glæder enhver bilelsker.

Østermarie er inde i landet. Den nærmeste strand er i Svaneke. Det er placeret midt i klipper og er et rigtigt insider tip. De store strande på Bornholm ligger i Balka og Dueodde. Begge er ideelle til børn, da kysten skråner meget blidt. Dette betyder, at vanddybden er lav.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Østermarie Tourist Information

Bornholm Visitor Centre
Ndr. Kystvej 3
3700 Rønne

T: +45 5695 9500

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Danmarks turistkontor

#Touristboard Denmark Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #Denmark #visitDenmark #iDenmark #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Danmark valuta, Krone

1 Krone = 100 Øre. 50 øre 1, 2, 5, 10, 20 Kroner50, 100, 200, 500, 1000 Kroner Danish National Bank #Denmark #krone #dkk #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Rønne
overcast clouds
15 ° C
15 °
15 °
88 %
2.6kmh
100 %
ons
15 °
tors
16 °
fre
15 °
lør
14 °
søn
14 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Østermarie #iØstermarie #VisitØstermarie #Denmark #VisitDenmark #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her