Søg i verden - indtast ord eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Paris

Belgien

Belgien Rejse Video Belgien Guide   Hvad skal man se i Belgien ?   Belgien byer og regioner Hvordan kommer man til Belgien ? I egen bil til Belgien Med bus til...

Paris Video

Sammenlign priser på rejser

Kun 1 klik - prøv multi søgemaskine for at finde den billigste rejse, søgemaskinen søger i mere end 700 forskellige portaler for de billigste rejsetilbud.

Gode hoteltilbud

Her kan du se dagens top tilbud på gode hoteller, du kan se en samlet liste over alle hoteller og lejligheder med aktuelle priser på linket herunder.

Paris Guide

 

Hvad skal man se i Paris ?

 

Oplevelser med guide

Oplev byen, attraktioner og aktiviteter med lokal guide

Hvor ligger Paris i Frankrig ?

Hvor ligger byen i Frankrig og hvor langt er der til Paris ?, se kort og afstande her.

På kortet kan du se i hvilken region byen ligger i Frankrig. Du kan også få rutebeskrivelser ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter du kan se et større kort med forslag hvordan du kan komme til Paris.

Hvordan kommer man til Paris ?

Kør selv ferie til Paris

Hvis du vælger at køre i din egen bil kan du prøve søgemaskine der søger både hoteller og lejligheder på alle de større portaler samt hotellernes egne sider. Efter en søgning får du en liste med alle de bedste tilbud sorteret efter pris, der kan være meget store prisforskelle og med en søgning får du alle de bedste tilbud med et klik.

Bus til Paris

Hvis du vil med bus er der muligheder for dette også. Selskabet Flixbus har mange busforbindelser til hele Europa og du kan finde mange billige busrejser.

Omio søger bus, tog og flyforbindelser til din destination, blandt andet Flixbus forbindelser og sammenligner disse med andre transportformer.

Tog til Paris

Hvis du vil rejse med tog er det naturligvis muligt. Bemærk at det ikke er alle togselskaber der er med i internationalt samarbejde, hvis ikke togselskabet deltager internationalt kan du se yderligere informationer på nationalt website. I søgemaskinen kan du se priser, køreplaner og togforbindelser og du kan sammenligne priser på tog, bus og flyrejser.

Fly til Paris

Flyrejser er en mulighed og du kan søge efter de billigste flyrejser og flyforbindelser i søgemaskine der viser dig de forskellige flyselskaber, og priser på flybilletter.

Nærmeste lufthavn til Paris

Fra lufthavn til centrum

Har du brug for lufthavns transfer kan du prøve en søgning efter dette hos en af de mange udbydere af transfer service til og fra terminaler.

Paris Turistinformation

25 Rue des Pyramides
75001 Paris

Tel: +33 1 49 52 42 63

www: website link

Godt at vide

Her kan du finde informationer der er godt at vide på din rejse

Info

More

  Shopping i Paris

  Priser i Frankrig, Big Mac indeks

  Hvad koster varer i Frankrig ? Hvad koster middag på restaurant i Frankrig ? Hvad koster transport i Frankrig ? Her kan du se et aktuelt prisindeks for Frankrig. Indeks sammenligner priserne i en række større franske byer.

  Shopping i Frankrig

  Se mere om shopping muligheder og anbefalinger af forretninger i Frankrig på website.

  Gode restauranter i Paris

  Spis ude i Paris ?, Find en god restaurant i Paris.

  Når du er kommet til Paris har du formentlig behov for at spise på et tidspunkt. Du kan finde liste med restauranter samt anmeldelser og rating på gode og billige restauranter Paris.

  Ferie med børn i Paris

  Hvis du skal på familie ferie med børn til Paris kan du her se nogle link med ideer til ferien.

  Website – Holidays with children in Paris

  Bedste rejsetidspunkt Paris

  Hvornår er det bedste rejsetidspunkt til en ferie i Frankrig ?

  Hvis du vil undgå de største menneskemængder og med bedst chance for mildt vejr, er det bedste tidspunkt i maj og september. Paris er et sightseeing turistmål året rundt, men det bedste tidspunkt at tage af sted er begyndelsen af marts eller slutningen af oktober.

  Bedste tidspunkt for en badeferie i Sydfrankrig er fra juni til september, det er også den periode hvor der er flest (mange) turister. Hvis du bare vil nyde livet med behagelige gåture langs stranden og sightseeing er perioden fra april til oktober en god periode.

  Paris vejr og vejrudsigt

  Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for kommende periode. Vejrudsigt opdateres flere gange dagligt.

  Paris
  light rain
  9.8 ° C
  11.3 °
  8.2 °
  86 %
  2.7kmh
  75 %
  lør
  10 °
  søn
  6 °
  man
  7 °
  tirs
  7 °
  ons
  7 °

  Social media links

  Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

  Top 10 populære hashtags på vores sider:

  #Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

  Andre populære hashtags er:

  #Paris #Frankrig #Citytour #Citywalk #Sightseeing

  Bedøm en ferie i byen

  Her kan du læse og skrive kommentarer og bedømmelser af en ferie i byen, del erfaringer med andre der har været eller gerne vil besøge destinationen.

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  PARIS
  Average rating:  
   0 reviews