Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Pisa

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Pisa

Pisa ligger i Toscana, hvilket uden tvivl er en af de smukkeste områder i Italien. Byen er især kendt for dens kulturarv og smukke omgivelser. For mange år siden var Pisa en vigtig flådestation; især i det 11. århundrede, da den var en af Italiens fire vigtigste af slagsen. Pisas historiske strid med Genua medførte, at byens indflydelse på Italiens flåde faldt i 1284. Nu til dags betragtes Pisa som en af Europas mest kulturrige byer. Byen er for eksempel kendt for Galileo Galileo, Det Skæve Tårn, og dens rolle som værtsby for nogle af kontinentets største kulturattraktioner.

Takket være dens placering har Pisa et meget mildt klima, hvilket betyder, at byen er den perfekte rejsedestination i foråret og efteråret. Det er naturligvis også en dejlig rejsedestination, men Toscana er kendt for at være propfyldt med turister i højsæsonen, så hvis du gerne vil undgå store menneskemængder og lange køer bør du overveje at planlægge dit besøg i lavsæsonen.

Det er nemmest at flyve til Pisa, da byen har sin egen international lufthavn: Galileo Galilei. Herfra er der mulighed for at tage med taxi, bus, eller tog til midtbyen. Når du først er herinde bør du overveje at indarbejde følgende ting i din rejseplan, så dit besøg bliver uforglemmeligt.

Intet besøg uden et smut forbi det Skæve Tårn

Det er langt fra alle, som ved, at det Skæve Tårn i Pisa rent faktisk er Pisa Katedralens klokketårn. Bygningsprocessen som skabte tårnet var en af de længste og mest komplicerede nogensinde. Det siges, at konstruktionen påbegyndtes i 1172 og at det tog 200 år at bygge tårnet som vi kender det i dag. Efterfølgende er der dog blevet bygget videre på tårnet, for at sikre, at det ikke blev skævere. Fra toppen af tårnet vil du blive mødt med en fantastisk udsigt over byen.

Sørg for at besøge tårnet så tidligt som muligt, da det er Pisas hovedattraktion. Vi anbefaler, at du besøger tårnet om morgenen, når der ikke er ligeså mange turister.

Pisa er langt mere end blot det Skæve Tårn

Det Skæve Tårn i Pisa er dog kun en af de mange attraktioner byen har at byde på. Tårnet befinder sig på Mirakelpladsen, som også byder på adskillige andre monumenter, såsom katedralen, døbefonten, og kirkegården, hvor du vil blive mødt med et væld af historie. Disse bygninger er nogle af verdens arkitektoniske pragteksemplarer og hele pladsen står på UNESCOs Verdensarvsliste.

Hvis du interesserer dig for kirkebesøg er Pisa den perfekte rejsedestination for dig. Byen er nemlig hjemsted for nogle af verdens ældste kirker, såsom San Paolo a Ripa d’Arno (952), San Frediano (1061), og San Nicola (1097).

Derudover er byen også hjemsted for en fin botanisk have, tilhørende Pisa University. Som du sikkert allerede har regnet ud er Pisa også hjemsted for utallige museer, såsom San Matteo Nationalmuseet, som udstiller værker fra Donatella, Nicola Pisano, Ghirlandaio, og så videre.

Hvis du er på udkig efter en lækker restaurant – eller en god bar – kan du med fordel besøge Main Street ved Mirakelpladsen, hvor der er en blanding af restauranter, barer, og trattoria. Lidt udenfor turistområdet er der naturligvis også gode muligheder for drikken og spisen, til lavere priser.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Pisa Tourist information

Piazza Vittorio Emanuele II 16
Pisa

T: +39 050 42291

www: Website Link

Regione Toscana

TPT – Toscana Promozione Turistica

Via Vittorio Emanuele II, 62-64
50134 Firenze

T: +39 055 462801

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Pisa Boutique & Luksushoteller

#Pisa Pisa Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Pisa Den fascinerende by Pisa i Toscana ligger på højre bred...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Pisa
scattered clouds
27.4 ° C
29.4 °
26.6 °
62 %
3.6kmh
40 %
ons
26 °
tors
29 °
fre
29 °
lør
31 °
søn
33 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Pisa #iPisa #VisitPisa #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her