Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Podgora

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Podgora

Podgora ligger i hjertet af Dalmatien på den maleriske “Makarska Riviera” og er ideelt til både unge par og familie ferie. Med det skinnende Adriaterhav på den ene side smuk middelhavs vegetation på den anden er Podgora en smukt beliggende by.

Her kan du slappe af og slappe af på en af ​​de mange afsondrede strande eller hvis du gerne vil være lidt mere aktiv er der gode muligheder for cykelture og vandreture i området. Podgora var en stille fiskerlandsby indtil 1960’erne men turismen har forvandlet denne maleriske by til et moderne feriested. Podgora har cirka 1500 faste indbyggere, dette antal femdobles i sommermånederne.

Podgora er kendt for rene strande og smukke strandpromenader. Placeringen giver børn mulighed for at bade i det varme lave vand, hvilket gør det til det perfekte sted for en familieferie. Prøv Podgoras traditionelle retter på en af ​​de mange charmerende restauranter spredt langs den smukke kystlinje og nyd et glas af den lækre lokale vin.

For de kulturelt interesserede er den antikke Sankt Tekla kirke en af områdets seværdigheder, sammen med resterne af et gammelt forsvarstårn på Roscici højen. Du kan tage på dagsture til en af ​​de nærliggende øer, udforske den antikke piratby Omis eller nyde den naturlige skønhed ved de fantastiske Krka vandfald.

Feriestedet Podgora har alt hvad man kan ønske sig på en strandferie, med en bred vifte af vandsportsaktiviteter langs den fantastiske strand. Desuden byder landsbyen på traditionelle begivenheder som dalmatiske klapa sanggrupper og live musikoptrædener gennem det meste af sommerperioden.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Podgora Tourist Information

Andrije Kačića Miošića 2
21327 Podgora

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Podgora
clear sky
15.3 ° C
15.3 °
11.4 °
72 %
0.7kmh
0 %
man
22 °
tirs
20 °
ons
19 °
tors
20 °
fre
16 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Podgora #iPodgora #visitPodgora #croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her