Barlinek + Stettin

Wellness og shopping rejser til Barlinek og Stettin

Vi har i samarbejde med Alma Hotel og Spa og hotel Focus i Stettin sammensat en fordelagtige pakkerejse hvor du kan kombinere wellness og shopping.

Se mere om rejser til Barlinek fra Jylland

Se mere om rejser til Barlinek fra Sjælland

Wellness og shopping rejse indeholder

Bustransport fra og til opsamlingsstederne
Lovpligtige afgifter
Overnatning i dobbeltværelse ( enkeltværelse mod tillæg )
4 nætter på hotel Alma i Barlinek
3 nætter på hotel Focus i Stettin
Tur til krystal engros udsalg i Stettin
Tur til grænsemarked i Stettin
7 x morgenmad på hotellet
3 x frokost på hotellet
4 x aftensmad på hotel Alma inkl husets vin / vand / kaffe og the
Finsk sauna og thermium på hotel Alma til rådighed i tiden 18.00 – 21.00
Fitness lokale til rådighed på hotel Alma i tiden 07.00 – 22.00
Adgang til swimmingpool på hotel Alma i tiden 07.00 – 22.00

Pris pr person i dobbeltværelse 2.590,-
Tillæg for enkeltværelse 700 kr

Se mere om rejser til Barlinek fra Jylland

Se mere om rejser til Barlinek fra Sjælland

Vi benytter det moderne om komfortable Hotel Alma der ligger blot 100 meter fra en smuk sø og tæt på store skove. Hotel Alma har 60 senge fordelt på moderne enkelt- og dobbeltværelser med eget bad / toilet, satellit TV og telefon. Hotellets restaurant byder på et internationalt køkken med et udvalg af gode vine. Om sommeren kan man hygge sig i den dejlige have eller på hotellets skydebane hvor der kan foranstaltes konkurrencer.

Hotel Almas beliggenhed nær centrum lægger op til hyggelige spadsereture rundt i byen, hvor service som frisør, manicure, pedicure og kosmetiske behandlinger kan findes til meget rimelige priser.

I Stettin bor du på hotel Focus der er dejligt centralt beliggende, hotellet ligger lige ved siden af det område der kaldes “Hakenterrasse” ved Oderfloden.

Wellness og shopping rejser til Barlinek og Stettin Vi har i samarbejde med Alma Hotel og Spa og hotel Focus i Stettin sammensat en fordelagtige pakkerejse hvor du kan kombinere wellness og shopping. Se mere om rejser til Barlinek fra Jylland Se mere om rejser til Barlinek fra Sjælland Wellness og shopping rejse indeholder Bustransport fra og til opsamlingsstederne Lovpligtige afgifter Overnatning i dobbeltværelse ( enkeltværelse mod tillæg ) 4 nætter på hotel Alma i Barlinek 3 nætter på hotel Focus i Stettin Tur til krystal engros udsalg i Stettin Tur til grænsemarked i Stettin 7 x morgenmad på hotellet 3 x…
På en rejse til Barlinek og Stettin får du virkeligt meget for pengene. Du får i en og samme pakke både wellness, natur og storbyoplevelse.

Barlinek og Stettin

Rejseoplevelse

Rejse

På en rejse til Barlinek og Stettin får du virkeligt meget for pengene. Du får i en og samme pakke både wellness, natur og storbyoplevelse.

User Rating: 2.7 ( 1 votes)