Busrejser til Kolobrzeg fra Sjælland

Busrejser til Kolobrzeg med afrejse fra Sjælland. Tag fri fra stress og jag og nyd nogle afslappende dage i den polske kur og badeby, Kolobrzeg. Du bor på det 5 stjernede wellness hotel & Resort Diune der ligger blot 20 meter fra den flotte og brede sandstrand i Kolobrzeg.

Læs vores rejsebeskrivelse af Kolobrzeg her

Bestil rejse til Kolobrzeg med afrejse fra Sjælland

I rejsens pris indgår følgende:

-Bustransport fra og til opsamlingsstederne
-Lovpligtige afgifter
-Overnatning i dobbeltværelse
-Morgenmad på hotellet
-Fri adgang til pool og jacuzzi området
-10 % rabat på wellnessbehandlinger
-10 % rabat på restaurant og bar
-Tirsdage og lørdage udflugt til Darlowo
-Onsdage og fredage udflugt til Koszalin

Bestil rejse til Kolobrzeg med afrejse fra Sjælland

Børnerabat ved 2 fuldt betalende personer

Hotel & Resort Diune: max 1 barn under 15 år rejser gratis såfremt barnet sover i ekstra opredning på forældrenes værelse.

Aktiviteter for alle ! inkluderede udflugter

Bussen kører, for interesserede, udflugt fra Kolobrzeg

På tirsdage og lørdage køres der udflugt til Darlowo som er en mindre by der ligger på kysten, blandt danskere er byen nok bedst kendt for at være stedet hvor Erik af Pommern ligger begravet. Blandt polakker er Darlowo en eftertragtet ferie og badeby. Bussen kører fra Kolobrzeg klokken 09.30 og vi returnerer fra Darlowo klokken 15.00.

På onsdage og fredage køres der udflugt til Koszalin som er områdets hovedby hvor der er gode shoppingmuligheder. Bussen kører fra Kolobrzeg klokken 10.00 og vi returnerer fra Koszalin klokken 14.00.

Vi arrangerer disse udflugter således der er aktiviteter for alle, vi skal dog gøre opmærksom på at vejene i kystområderne i hovedsæsonen kan være meget overbelastede og dette kan til tider betyde store kødannelser, specielt i weekender, men dette er naturligvis ikke anderledes en i andre lande :-).

Rejser og priser fra Sjælland

Rejser på denne side er med mulighed for påstigning på strækningen Roskilde, København, Ølby, Rønnede, Vordingborg, Nykøbing Fl

Mulighed for afrejse fra Slagelse og Næstved, se mere på siden her

Klik på prisen for at komme til bestillingsformular

Såfremt i er en gruppe på mindst 20 personer kan grupperejser til Kolobrzeg i andre perioder arrangeres på forespørgsel, telefon 70 20 36 16 eller på mail info@dtrejser.dk

DatoPeriodeDageHotel DiuneBemærk
10-sepSøn-tor51990
28-sepTor-søn41790
15-oktSøn-tor51790
19-oktTor-søn41490
Enkeltværelse tillæg pr nat 200 kr

Opsamlingssteder, se kort ved at klikke på opsamlingsstedet

PåstigningsstedAfgangHjemkomst
ROSKILDE, Ny Østergade05.1521.45
FOLEHAVEN, v/ McDonald's05.4521.00
DGI BYEN, Ingerslevsgade06.0021.15
ØLBY station, Ølbycenter06.4520.35
RØNNEDE, P v/ motorvej07.1020.15
VORDINGBORG, P v/ afk. 4107.3519.55
NYKØBING FL. Banegården08.0019.30

Udrejse:
Med Scandlines færge fra Gedser til Rostock klokken 09.00, Se Scandlines tilbud på buffet samt Shoppingtilbud Gedser – Rostock
Ankomst til:
– Kolobrzeg, Hotel Diune ca. 17.00

Hjemrejse:
Med Scandlines færge fra Rostock til Gedser klokken 17.00, Se Scandlines tilbud på buffetShoppingtilbud Gedser – Rostock samt Bordershop tilbud
Hjemrejse fra:
– Kolobrzeg, Hotel & Resort Diune 09.00

Bestil rejse fra Sjælland til Kolobrzeg

Her kan du booke din rejse fra Sjælland til Kolobrzeg. Du vil modtage billet i løbet af kort tid, såfremt bestillingen ikke kan efterkommes vil du blive kontaktet pr e-mail.
  • Indtast venligst en værdi mellem 1 og 15.
  • Angiv ønsket antal dobbeltværelser
  • Angiv ønsket antal enkeltværelser
  • Således du kan kontaktes hvis der skulle være problemer ifb med bestillingen
  • Angiv venligst kun 1 navn per linje.

Priserne kan ændres uden forudgående varsel f. eks som følge af omkostningsstigning, du får dog altid rejsen til den pris der er gældende på bestillingstidspunktet.

Busrejsen, turen går under normale omstændigheder via Gedser – Rostock overfarten, vi forbeholder os ret til, ved uregelmæssigheder på færgeoverfart eller trafikproblemer at lade bussen køre via Rødby – Puttgarden overfarten. Der kan forekomme busskifte i Stettin da en bus starter i Jylland og en bus starter på Sjælland, normalt kører kun en af disse busser til Kolobrzeg (afhængig af antallet af gæster).

Enkeltværelse tillæg pr døgn er  +200 Dkr.

Børnerabat ved 2 fuldt betalende rejser 1 barn under 15 år gratis, maksimalt 1 barn pr værelse. Bemærk ingen behandlinger for børn.

I prisen indgår busrejse t/r, overnatning på valgt hotel, pension på hotel jf program, alle lovpligtige afgifter. Priserne er angivet pr person i dobbeltværelse.

Rejserne til Kolobrzeg er på egen hånd, der kan ikke forventes at der er guide under opholdet, vi har dog en lokal repræsentant i Stettin der altid kan kontaktes såfremt der opstår problemer under opholdet ligesom hotellets reception er behjælpelige.

Hotel i Kolobrzeg

Vi benytter det 5 stjernede wellness Hotel & Resort Diune (Diune’s website) der ligger cirka 20 meter fra den store brede sandstrand, komplekset består af 2 bygninger, vi kan ikke garantere på forhånd hvilken af bygningerne der tildeles værelser i, såfremt i er flere der rejser sammen gør vi vores yderste for at værelser tildeles i samme bygning.

Hotellets restaurant byder på et internationalt køkken med et udvalg af gode vine.

På Diune er der indrettet en stor wellnessafdeling der tilbyder en lang række behandlinger til meget rimelige priser. (Se tilbud på Diune’s website her)

I prisen er der naturligvis inkluderet fri adgang til hotellets store pool og sauna område

Hotel & Resort Diune’s beliggenhed i Kolobrzeg lægger op til hyggelige spadsereture ved stranden og langs med den flotte strandpromenade.

Vi er sociale !

4,765FansLike
0FølgereFølg
86FølgereFølg
169FølgereFølg
47FølgereFølg
0LikesLike
181AbonnementerAbonner

Vejr & Vejrudsigt Kolobrzeg

Kolobrzeg
overcast clouds
15.6 ° C
15.6 °
15.6 °
99%
2.8kmh
92%
tirs
17 °
ons
17 °
tors
21 °
fre
18 °
lør
20 °

Hvor mange kroner koster zloty ?

DKK - Danske Kroner
PLN
1,7535