Krakow

8 dage / 7 nætter for blot 4.790 Dkr inkl. 7 x morgenmad, 7 x aftensmad, udflugter, byrundtur og dansktalende guide.
Vi laver rejser til Krakow med overnatning i Stettin. Inkluderet i turen er halvpension og spændende udflugter.
Tillæg for enkeltværelse 200 kr. pr døgn

Læs rejsebeskrivelse af Krakow her

Rejser med afrejse fra Jylland, Fyn Slagelse og Næstved

Rejser med afrejse fra København og Østsjælland

I rejsens pris indgår følgende:

Bustransport fra og til opsamlingsstederne
Lovpligtige afgifter
Overnatning i dobbeltværelse ( enkeltværelse mod tillæg )
7 x morgenmad på hotel
7 x aftensmad
Dansktalende rejseleder eller chauffør på turen rundt i Polen
Byrundtur med lokal guide i Krakow
Udflugt til Nowa Huta
Udflugt til Auschwitz/Birkenau koncentrationslejren
Udflugt til Wielisczka saltminerne
Udflugt til Zakopane

Pris pr person i dobbeltværelse 4.790,-

Tillæg for enkeltværelse 1.400 kr

Rejser med afrejse fra Jylland, Fyn Slagelse og Næstved

Rejser med afrejse fra København og Østsjælland

Børnerabat ved 2 fuldt betalende personer

Børnerabat ved 2 fuldt betalende betaler børn under 12 år 1/2 pris ved ekstra opredning på værelset (maksimalt 1 ekstra opredning pr værelse).

Detaljeret rejse program

Dag 1
På turens første dag køres til Szczecin hvor vi ankommer til vores centralt beliggende overnatnings hotel (Focus eller Victoria, afhængigt af antallet af deltagere). Der er ankomst til Szczecin først på eftermiddagen og der vil være lejlighed til at kigge nærmere på byen. Aftensmad spiser vi på en god restaurant.
Aftensmad er inkluderet

Dag 2
Denne dag kører vi, efter at have spist morgenmad, til Krakow. Vi forventer at ankomme omkring klokken 18.00 til vores centralt beliggende Ibis hotel, undervejs på turen til Krakow holdes passende pauser, herunder en frokostpause. Vi spiser aftensmad på hotellet.
Morgenmad og aftensmad er inkluderet.

Dag 3
Inkluderet i rejsens pris er en spændende byrundtur i Krakow med lokal guide der tager os på en tur igennem den smukke gamle by med dens utrolige historie og smukke bygningsværker. Bemærk at det ikke er muligt at køre med bus i Krakows centrum, så turen er til fods, vi gør vores allerbedste for at alle får mest muligt ud af turen og vi venter naturligvis på gangbesværede i rimeligt omfang. For interesserede fortsætter turen til Nowa Huta, den nye by i Krakow der er opstået omkring det gigantiske stålværk.
Om aftenen spiser vi på en god restaurant.
Morgenmad, aftensmad og byrundtur er inkluderet.

Dag 4
Denne dag kører vi til Auschwitz, koncentrationslejren hvor ca. 1,3 millioner blev myrdet af nazisterne under II verdenskrig. Der er lokal guide der leder rundvisningen. Herefter kører vi tilbage til Krakow og aftensmaden spiser vi på en god restaurant.
Morgenmad, aftensmad og entreer er inkluderet.

Dag 5
Denne dag skal vi besøge den verdenskendte Wieliczka saltmine og se de fantastiske saltstatuer og kapeller der er bygget af minearbejderne. Aftensmaden spiser vi på en god restaurant.
Morgenmad, aftensmad og entreer er inkluderet.

Dag 6
Vi kører denne dag en udflugt til Zakopane, polens bedst kendte skisportssted der ligger rigtigt smukt i Tatrabjergene. Vi holder i Zakopane i cirka 3 timer så du har mulighed for at kigge nærmere på byen. Vi kører herefter tilbage til Krakow hvor vi spiser på en god restaurant.
Morgenmad, aftensmad og udflugt Zakopane er inkluderet.

Dag 7
Vi kører, efter at have spist morgenmad, til Szczecin hvor vi omkring klokken 18.00 ankommer til vores centralt beliggende overnatnings hotel (Focus eller Victoria, afhængigt af antallet af deltagere), undervejs på turen til Szczecin holdes passende pauser, herunder en frokostpause.
Morgenmad og aftensmad er inkluderet.

Dag 8
Hjemrejse. Efter morgenmaden på hotellet tager vi afsked med Szczecin og starter hjemrejsen.
Morgenmad er inkluderet.

Læs om Krakow

Krakow er Polens 3de største by med ca. 740.000 indbyggere og hovedstad i delstaten Malopolskie, det er samtidigt en af landets mest interessante byer.

Seværdighederne ligger tæt i Krakow hvis historie går helt tilbage til stenalderen. I nyere historisk tid starter Krakows historie i 1257 hvor byen får sine byrettigheder og samtidig opføres bymuren omkring det der i dag er centrum af Krakow.

Krakow var en af de få Polske byer der slap gennem 2den verdenskrig uden nævneværdige ødelæggelser og dette nyder de hundredetusinder af turister der hvert år besøger byen godt af i dag. Det var f.eks. her man optog Spielberg filmen Schindlers liste og det jødiske kvarter Kazimierz dannede naturlige kulisser til filmen. Midt i Krakow ligger den berømte og meget charmerende markedsplads med den gamle markedshal , Sukiennice der er en af byens mest bemærkelsesværdige bygninger. Oprindeligt blev den 100 meter lange hal opført i år 1300. I dag kan de mange turistboder i markedshallen tilbyde smykker i guld , sølv og rav. Smukke skakspil i alle tænkelige størrelser og faconer samt skind og tekstiler. Det hele er til salg – set med turistøjne – til meget fordelagtige priser.

På markedspladsen finder du endvidere Mariakirken med det berømte fløjalter i guld. Alteret er Europas største alter fra middelalderen. Hver dag kl. 12.00 åbnes alteret og afslører en skulpturgruppe udført med megen realisme. Det er også fra Mariakirken at en hornblæser hver fulde time blæser en fanfare ud mod de 4 verdenshjørner til minde om dengang en hornblæser reddede Krakow fra invasion.

Se vores guide til Krakow her

Vi er sociale !

4,766FansLike
0FølgereFølg
86FølgereFølg
169FølgereFølg
47FølgereFølg
0LikesLike
181AbonnementerAbonner

Vejr & Vejrudsigt Krakow

Krakow
clear sky
19 ° C
19 °
19 °
82%
1.5kmh
0%
lør
23 °
søn
24 °
man
24 °
tirs
25 °
ons
21 °

Hvad koster den polske valuta ?

DKK - Danske Kroner
PLN
1,7664
Rejseoplevelsen i Krakow er helt i top. Hvert eneste år modtager Krakow hundrede af tusinder turister fra hele verden og det er der ikke noget at sige til - det er en af de byer som du skal opleve !

Krakow rejser

Rejseoplevelse

Rejseoplevelse

Rejseoplevelsen i Krakow er helt i top. Hvert eneste år modtager Krakow hundrede af tusinder turister fra hele verden og det er der ikke noget at sige til - det er en af de byer som du skal opleve !

User Rating: 3.83 ( 2 votes)