Forside Polen Krakow

Krakow

DenTour Rejser * Tel 70 20 36 16 * m-f 10-14

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1 dags ture
Airlines
Aktuelle tilbud
Anbefalinger
Ankomst
Archives
Artikler
Bilferie
Busrejser
City guide
Danmark
Deals & Rejsetilbud
Få tilbud
FAQ
Flyrejser
Forum
Godt at vide
Grupperejser
Helligdage
Helligdage
Ikke kategoriseret
Information
Inspiration til udflugter
Irland
Italien
Kommende rejser
Kultur, Sport & Events
Musikrejser
Nederlandene
Norge
Nyheder
Overnatning
Påstigningssteder Jylland
Påstigningssteder Sjælland
Portugal
Rejse fra Tyskland
Rejse og bo
Rejse video
Rejsebureau
Restaurant
Seværdigheder
Shopping Area
Shoppingbus
Skib
Spanien
Storbritannien
Sverige
Terminal Lufthavn
Tours
Turistinformation
Turistkontor
Tyrkiet
Udland
Ungarn
Vejrudsigt
Video og TV

8 dage / 7 nætter for blot 3.690 Dkr inkl. 7 x morgenmad, 2 x frokostpakke, 3 x aftensmad, byrundtur og dansktalende guide.
Vi laver rejser til Krakow med overnatning i Stettin på ud og hjemrejse.
Tillæg for enkeltværelse 200 kr. pr døgn

Læs rejsebeskrivelse af Krakow her

Rejser fra Sjælland til Krakow

I rejsens pris indgår følgende:

Bustransport fra og til Stettin
Direkte IC tog Stettin – Krakow – Stettin
Lovpligtige afgifter
Overnatning i dobbeltværelse ( enkeltværelse mod tillæg )
7 x morgenmad på hotel
3 x aftensmad
2 x frokostpakke
Dansktalende rejseleder eller chauffør på turen
Byrundtur med lokal guide i Krakow

Pris pr person i dobbeltværelse 3.690,-

Tillæg for enkeltværelse 200 kr pr døgn

Rejser fra Sjælland til Krakow

Børnerabat ved 2 fuldt betalende personer

Børnerabat ved 2 fuldt betalende betaler børn under 12 år 1/2 pris ved ekstra opredning på værelset (maksimalt 1 ekstra opredning pr værelse).

Detaljeret rejse program

Dag 1
På turens første dag køres til Szczecin hvor vi ankommer til vores centralt beliggende overnatnings hotel (Focus eller Victoria, afhængigt af antallet af deltagere). Der er ankomst til Szczecin sidst på eftermiddagen og der vil være lejlighed til at kigge nærmere på byen. I rejsens pris er der inkluderet aftensmad på en god lokal restaurant.
Aftensmad er inkluderet.

Dag 2
Denne dag kører vi, efter at have spist morgenmad, med intercitytog til Krakow. Vi forventer at ankomme omkring klokken 18.30 til vores centralt beliggende Ibis hotel, Vi har bestilt en frokostpakke med sandwich / frugt / vand der kan nydes i toget. Iøvrigt er der salg af mad og drikkevarer i toget. Der er arrangeret aftensmad i Krakow efter ankomsten.
Morgenmad, frokostpakke, aftensmad er inkluderet.

Dag 3
Inkluderet i rejsens pris er en spændende byrundtur i Krakow med lokal guide der tager os på en tur igennem den smukke gamle by med dens utrolige historie og smukke bygningsværker. Bemærk at det ikke er muligt at køre med bus i Krakows centrum, så turen er til fods, vi gør vores allerbedste for at alle får mest muligt ud af turen og vi venter naturligvis på gangbesværede i rimeligt omfang. Guiden kan arrangere aftensmad for interesserede (3 retters menu 20 Euro pr person).
Morgenmad og byrundtur er inkluderet.

Dag 4
Dagen er på egen hånd i Krakow. Guiden kan arrangere tur til Wieliczka saltminen (pris ca 40 Euro pr person) samt aftensmad for interesserede (3 retters menu 20 Euro pr person).
Morgenmad er inkluderet.

Dag 5
Dagen er på egen hånd i Krakow. Guiden kan, for interesserede, arrangere tur til den tidligere koncentrationslejr Auschwitz (pris ca 40 Euro pr person) Guiden kan arrangere aftensmad for interesserede (3 retters menu 20 Euro pr person).
Morgenmad er inkluderet.

Dag 6
Dagen er på egen hånd i Krakow. Guiden kan, for interesserede, arrangere tur til tømmerflådesejlads på Dunajec floden (pris ca 60 Euro pr person), samt aftensmad for interesserede (3 retters menu 20 Euro pr person).
Morgenmad er inkluderet.

Dag 7
Denne dag kører vi, efter at have spist morgenmad, med intercitytog til Szczecin. Vi forventer at ankomme omkring klokken 17.30 til vores centralt beliggende overnatnings hotel (Focus eller Victoria, afhængigt af antallet af deltagere). Vi har bestilt en frokostpakke med sandwich / frugt / vand der kan nydes i toget. Iøvrigt er der salg af mad og drikkevarer i toget. Der er arrangeret aftensmad efter ankomsten til Stettin.
Morgenmad, frokostpakke, aftensmad er inkluderet.

Dag 8
Hjemrejse. Efter morgenmaden på hotellet tager vi afsked med Szczecin og starter hjemrejsen.
Morgenmad er inkluderet.

Læs om Krakow

Krakow er Polens 3de største by med ca. 740.000 indbyggere og hovedstad i delstaten Malopolskie, det er samtidigt en af landets mest interessante byer.

Seværdighederne ligger tæt i Krakow hvis historie går helt tilbage til stenalderen. I nyere historisk tid starter Krakows historie i 1257 hvor byen får sine byrettigheder og samtidig opføres bymuren omkring det der i dag er centrum af Krakow.

Krakow var en af de få Polske byer der slap gennem 2den verdenskrig uden nævneværdige ødelæggelser og dette nyder de hundredetusinder af turister der hvert år besøger byen godt af i dag. Det var f.eks. her man optog Spielberg filmen Schindlers liste og det jødiske kvarter Kazimierz dannede naturlige kulisser til filmen. Midt i Krakow ligger den berømte og meget charmerende markedsplads med den gamle markedshal , Sukiennice der er en af byens mest bemærkelsesværdige bygninger. Oprindeligt blev den 100 meter lange hal opført i år 1300. I dag kan de mange turistboder i markedshallen tilbyde smykker i guld , sølv og rav. Smukke skakspil i alle tænkelige størrelser og faconer samt skind og tekstiler. Det hele er til salg – set med turistøjne – til meget fordelagtige priser.

På markedspladsen finder du endvidere Mariakirken med det berømte fløjalter i guld. Alteret er Europas største alter fra middelalderen. Hver dag kl. 12.00 åbnes alteret og afslører en skulpturgruppe udført med megen realisme. Det er også fra Mariakirken at en hornblæser hver fulde time blæser en fanfare ud mod de 4 verdenshjørner til minde om dengang en hornblæser reddede Krakow fra invasion.

Se vores guide til Krakow her

Vi er sociale !

5,210FansLike
0FølgereFølg
101FølgereFølg
169FølgereFølg
46FølgereFølg
196AbonnenterAbonner

Vejrudsigt for Krakow

Krakow
broken clouds
19 ° C
19 °
19 °
93 %
4.1kmh
75 %
ons
19 °
tors
17 °
fre
21 °
lør
23 °
søn
24 °

Hvor mange kroner koster zloty ?