Gdansk-Warszawa-Krakow

Polen rundt 8 dage

På denne spændende rundrejse oplever du tre af Polen mest interessante byer, Gdansk med den rige historie og 2 hovedstæder, den nye og den gamle, nemlig Warszawa og Krakow i nævnte rækkefølge. Turen rundt i Polen foregår med tog, vi udnytter at togforbindelserne i Polen, i alle fald mellem de store byer er meget effektive. Det betyder at vi kan sælge en sådan rundrejse til meget fordelagtig pris og vi kan gøre turen meget mere personlig når vi kan gennemføre turene med mindre grupper.

Bus og tog Szczecin-Gdansk-Warszawa-Krakow

Bestil rundrejsen her

Maksimalt 18 deltagere
Bustransport fra og til opsamlingsstederne
Togbilletter
Lovpligtige afgifter
6 x overnatning i dobbeltværelse (enkeltværelse mod tillæg)
1 x overnatning i sovevogn Krakow – Stettin
6 x morgenmad på hotellerne
1 x morgenmad i Stettin
1 x frokost (suppe + hovedret)
1 x aftensmad (sandwich)
3 x aftensmad på gode restauranter
Guide på turen rundt i Polen
Byrundtur med lokal guide i Gdansk
Byrundtur med lokal guide i Warszawa
Udflugt til Wilanow
Byrundtur med lokal guide i Krakow
Udflugt til Wieliszka saltminerne
Udflugt til Auschwitz

5.350 kr pr person i dobbeltværelse

Tillæg for enkeltværelse er 250 kr pr døgn ialt 1.750 kr

Bestil rundrejsen her

Børnerabat ved 2 fuldt betalende personer

Et barn under 12 år rejser med for 1/2 pris såfremt barnet sover i ekstra opredning på værelset (maks 1 barn pr værelse).

Rejsedatoer

UdrejseDatoDagNatPris pr. pers.Bemærk
Torsdag29-jun875.350Venteliste
Torsdag17-aug875.350
Torsdag07-sep875.550Extra tur, mulighed for afrejse fra Jylland/Fyn
Bemærk at priserne kan stige da vi benytter externe leverandører ved rejsens gennemførelse, det er således dagspriser på hoteller og tog der bestemmer den samlede rejses pris. Du får naturligvis altid rejsen til den pris der er gældende på bestillingstidspunktet.

Enkeltværelse tillæg pr nat 250 kr

Opsamlingssteder, se kort ved at klikke på opsamlingsstedet

PåstigningsstedAfgangHjemkomst
ROSKILDE, Ny Østergade05.1521.45
FOLEHAVEN, v/ McDonald's05.4521.00
DGI BYEN, Ingerslevsgade06.0021.15
ØLBY station, Ølbycenter06.4520.35
RØNNEDE, P v/ motorvej07.1020.15
VORDINGBORG, P v/ afk. 4107.3519.55
NYKØBING FL. Banegården08.0019.30

Udrejse:
Med Scandlines færge fra Gedser til Rostock klokken 09.00, Se Scandlines tilbud på buffet samt Shoppingtilbud Gedser – Rostock
Ankomst til:
– Stettin, Plac Batorego ca. 14.30

Hjemrejse:
Med Scandlines færge fra Rostock til Gedser klokken 17.00, Se Scandlines tilbud på buffetShoppingtilbud Gedser – Rostock samt Bordershop tilbud
Hjemrejse fra:
– Stettin, Plac Batorego 12.00

Bestil rundrejse Gdansk-Warszawa-Krakow

Her kan du booke din rundrejse Gdansk-Warszawa-Krakow. Du vil modtage billet i løbet af kort tid, såfremt bestillingen ikke kan efterkommes vil du blive kontaktet pr e-mail.
  • Indtast venligst en værdi mellem 1 og 15.
  • Ønsker du afbestillingsforsikring?
  • Angiv ønsket antal dobbeltværelser
  • Angiv ønsket antal enkeltværelser
  • Ekstra opredning til børn, på forespørgsel.
  • Således du kan kontaktes hvis der skulle være problemer ifb med bestillingen
  • Angiv venligst kun 1 navn per linje.

Først til mølle! Bemærk at priserne er baseret på max 18 pladser pågældende dato. Priserne angivet i rejseplanen er gældende så længe der er ledige pladser. Bemærk at priserne kan ændre sig i opadgående retning afhængig af efterspørgsel på hotellerne.

Busrejsen ! Transporten går under normale omstændigheder via Gedser – Rostock overfarten, vi forbeholder os ret til, ved uregelmæssigheder på færgeoverfart, trafikproblemer eller når der er flere busser på en afgang at lade en eller flere af busserne køre ad alternativ rute til og/eller fra Stettin. Fra Stettin foregår rundturen med PKP, de polske jernbaner.

Enkeltværelse tillæg pr døgn er +250 kr.

Børnerabat ved 2 fuldt betalende personer: max 1 barn under 12 år rejser gratis såfremt barnet sover i ekstra opredning på forældrenes værelse.

I prisen indgår busrejse t/r, togbilletter, overnatning på valgt hotel med morgenmad, alle lovpligtige afgifter, udflugter og yderligere middage jf program / rejseprogram. Priserne er pr person i dobbeltværelse, såfremt du rejser alene tillægges automatisk enkeltværelsestillæg.

Rejseprogram

På turen rundt i Polen deltager der guide hele vejen og vi har bytur med lokale guider i alle byerne vi overnatter i.

Dag 1
Vi kører med bus til Szczecin, efter ankomst hertil er der cirka 2,5 times pause hvor vi får en frokost/aftensmad med suppe og hovedret på en hyggelig restaurant. Bussen kører til stationen klokken 16.45 og toget mod Gdansk afgår klokken 17.14, vi ankommer til Gdansk klokken 21.56. Vi har sørget for en “madpakke” der egner sig til at indtage på en togtur. I Gdansk bor vi på hotel Scandic eller Ibis der begge ligger tæt banegården. Information om Stettin

Dag 2
Morgenmad på hotel. Gdansk er en del af metroregionen “Tre Byer”, Gdansk-Gdynia-Sopot. Vi starter dagen med en byrundtur hvor vi får sat historien og de mange seværdigheder i Gdansk på plads. Derefter vil der være tid på egen hånd til at kigge nærmere på byen. Information om Gdansk , Man kan evt også tage ud at besøge Sopot og se europas længste træmole som er hele 511,5 meter lang. Information om Sopot. Man kan også tage en udflugt til Slowinski nationalparken og se de store vandreklitter, sandklitter der flytter sig. Aftensmad på god restaurant inkluderet.

Dag 3
Efter morgenmaden tager vi afsked med Gdansk og sætter os i det nye højhastighedstog der på under 3 timer bringer os til Warszawa. Her skal vi bo på Hampton by Hilton der ligger tæt på hovedbanegården. Efter ankomsten til Warszawa er der arrangeret en byrundtur med lokal guide der viser og det mest interessante af Polens spændende hovedstad. Aftensmad på god restaurant inkluderet. Information om Warszawa

Dag 4
Morgenmad på hotellet. Vores guide laver, for interesserede, en udflugt til Wilanow slottet. Man kan naturligvis også vælge at bruge dagen i Warszawa på egen hånd og kigge på nogle af de mange seværdigheder i byen.

Dag 5
Morgenmad på hotellet. Herefter skal vi med højhastighedstoget til Krakow klokken 9.45. Klokken 12.07 er vi i Krakow og her venter vores lokale guide, og laver en byrundtur til de mest interessante seværdigheder, bagage opbevares på hotel Ibis hvor vi skal bo. Herefter er dagen på egen hånd og man kan bruge tiden på at opleve den smukke by. Aftensmad på god restaurant inkluderet. Information om Krakow 

Dag 6
Morgenmad på hotellet. Vores guide arrangerer efter morgenmaden, for interesserede, en udflugt til de verdensberømte saltminer hvor vi skal på en guidet tur. Man kan naturligvis også vælge at kigge nærmere på Krakows centrum eller tage med på en af de mange udflugter der arrangeres af det lokale turistbureau (ikke inkluderet i rejsens pris).

Dag 7
Morgenmad på hotellet hvorefter vi checker ud af vores værelser. Bagage kan opbevares på hotellet. Guiden arrangerer, for interesserede en tur til Auschwitz. Man kan naturligvis også bruge dagen i Krakow og man kan f.eks tage på tur (ikke inkluderet i rejsens pris) til tømmerflådesejlads på Dunajec floden hvis vejret er til dette. Klokken 21.15 mødes vi og tager på hovedbanegården hvor vores tog med sovevogne til Stettin afgår klokken 22.18.

Dag 8
Efter en god nats søvn i de behagelige sovevogne ankommer vi til Stettin med toget klokken 9.16. Derefter tager vi på hotel Victoria hvor der vil være morgenmad. Bussen mod Danmark afgår fra Stettin klokken 12.00. Man kan stille baggage på hotel Victoria og f.eks gå en tur i byen, på markedet eller i shoppingcenter, der vil være et par timer til dette.

Vi er sociale !

4,765FansLike
86FølgereFølg
169FølgereFølg
47FølgereFølg
0LikesLike
182AbonnementerAbonner

Vejr & Vejrudsigt Polen (Warszawa)

Warsawa
clear sky
14 ° C
14 °
14 °
100%
1kmh
0%
tors
21 °
fre
21 °
lør
21 °
søn
25 °
man
30 °

Hvad er den polske valuta værd ?

DKK - Danske Kroner
PLN
1,7468