Przemysl-Lviv-Krakow

Polen og Ukraine 8 dage

På denne rundrejse går turen gennem Galicien der var en del af det gamle østrig-ungarske rige, der i tiden op til 1 verdenskrig omfattede store dele af Polen og Ukraine. Turen gennem Polen og ind i Ukraine foregår med tog som er den mest behagelige og hurtigste måde at krydse grænserne på. Det betyder samtidigt at vi kan sælge rundrejserne til meget fordelagtig pris og vi kan gøre turen meget mere personlig når vi kan gennemføre turene med mindre grupper.

Bus og tog Szczecin-Przemysl-Lviv-Krakow

Bestil rundrejsen her

Maksimalt 18 deltagere
Bustransport fra og til opsamlingsstederne
Togbilletter fra Stettin til Lviv og retur
Lovpligtige afgifter
5 x overnatning i dobbeltværelse (enkeltværelse mod tillæg)
2 x overnatning i sovevogn 2 sengs kupeer
7 x morgenmad
1 x frokost
5 x aftensmad på gode restauranter
Guide på turen rundt i Polen og Ukraine
Byrundtur med lokal guide i Przemysl
Byrundtur med lokal guide i Lviv
Byrundtur med lokal guide i Krakow

5.950 kr pr person i dobbeltværelse

Tillæg for enkeltværelse er 250 kr pr døgn ialt 1.750 kr

Bestil rundrejsen her

Børnerabat ved 2 fuldt betalende personer

Et barn under 12 år rejser med for 1/2 pris såfremt barnet sover i ekstra opredning på værelset (maks 1 barn pr værelse).

Rejsedatoer

UdrejseDatoDagNatPris pr. pers.Bemærk
Søndag23-jul875.950
Bemærk at priserne kan stige da vi benytter externe leverandører ved rejsens gennemførelse, det er således dagspriser på hoteller og tog der bestemmer den samlede rejses pris. Du får naturligvis altid rejsen til den pris der er gældende på bestillingstidspunktet.

Enkeltværelse tillæg pr nat 250 kr

Opsamlingssteder, se kort ved at klikke på opsamlingsstedet

PåstigningsstedAfgangHjemkomst
ROSKILDE, Ny Østergade05.1521.45
FOLEHAVEN, v/ McDonald's05.4521.00
DGI BYEN, Ingerslevsgade06.0021.15
ØLBY station, Ølbycenter06.4520.35
RØNNEDE, P v/ motorvej07.1020.15
VORDINGBORG, P v/ afk. 4107.3519.55
NYKØBING FL. Banegården08.0019.30

Udrejse:
Med Scandlines færge fra Gedser til Rostock klokken 09.00, Se Scandlines tilbud på buffet samt Shoppingtilbud Gedser – Rostock
Ankomst til:
– Stettin, Plac Batorego ca. 14.30

Hjemrejse:
Med Scandlines færge fra Rostock til Gedser klokken 17.00, Se Scandlines tilbud på buffetShoppingtilbud Gedser – Rostock samt Bordershop tilbud
Hjemrejse fra:
– Stettin, Plac Batorego 12.00

Bestil rundrejse Gdansk-Warszawa-Krakow

Her kan du booke din rundrejse Gdansk-Warszawa-Krakow. Du vil modtage billet i løbet af kort tid, såfremt bestillingen ikke kan efterkommes vil du blive kontaktet pr e-mail.
  • Indtast venligst en værdi mellem 1 og 15.
  • Ønsker du afbestillingsforsikring?
  • Angiv ønsket antal dobbeltværelser
  • Angiv ønsket antal enkeltværelser
  • Ekstra opredning til børn, på forespørgsel.
  • Således du kan kontaktes hvis der skulle være problemer ifb med bestillingen
  • Angiv venligst kun 1 navn per linje.

Først til mølle! Bemærk at priserne er baseret på max 18 pladser pågældende dato. Priserne angivet i rejseplanen er gældende så længe der er ledige pladser. Bemærk at priserne kan ændre sig i opadgående retning afhængig af efterspørgsel på hotellerne.

Busrejsen ! Transporten går under normale omstændigheder via Gedser – Rostock overfarten, vi forbeholder os ret til, ved uregelmæssigheder på færgeoverfart, trafikproblemer eller når der er flere busser på en afgang at lade en eller flere af busserne køre ad alternativ rute til og/eller fra Stettin. Fra Stettin foregår rundturen med PKP, de polske jernbaner.

Enkeltværelse tillæg pr døgn er +250 kr.

Børnerabat ved 2 fuldt betalende personer: max 1 barn under 12 år rejser gratis såfremt barnet sover i ekstra opredning på forældrenes værelse.

I prisen indgår busrejse t/r, togbilletter, overnatning på valgt hotel med morgenmad, alle lovpligtige afgifter, udflugter og yderligere middage jf program / rejseprogram. Priserne er pr person i dobbeltværelse, såfremt du rejser alene tillægges automatisk enkeltværelsestillæg.

Rejseprogram

På turen rundt i Polen deltager der guide hele vejen og vi har bytur med lokale guider i alle byerne vi overnatter i.

Dag 1
Vi kører med bus til Szczecin, efter ankomst hertil er der cirka 3,5 times pause hvor vi kører en byrundtur i Stettin inden vi går på en hyggelig restaurant hvor vi spiser tidlig aftensmad inden bussen kører til stationen klokken 18.00 hvor toget til Przemysl afgår klokken 18.55, vi ankommer til Przemysl næste morgen klokken 09.27.  Information om Stettin

Dag 2
Efter ankomsten til Przemysl kommer en lokal guide og viser os rundt til byens seværdigheder. Vi får derefter en frokost på en lokal restaurant inden toget til Lviv afgår klokken 14.24, vi ankommer til Lviv klokken 17.17 og bliver derefter transporteret til vores hotel. Aftensmaden spiser vi på en god restaurant.

Dag 3
Efter morgenmaden skal vi på en rundtur i Lviv og nærområdet, herefter tager vi ind til centrum og kører en tur med det lille turisttog der kommer rundt de steder hvor busser ikke kan køre, vi har så fået set hele Lviv og resten af dagen vil være på egen hånd så der er tid til at kigge nærmere på det der har den enkeltes interesse. Aftensmad spiser vi på en god restaurant. Information om Lvov

Dag 4
Morgenmad på hotellet. Dagen er på egen hånd til at kigge nærmere på Lviv, eller man kan tage med på en af de udflugter som arrangeres af det lokale turistkontor. Om aftenen spiser vi på Beer Factory som er et forrygende sted i Lviv med god mad, big band og tjenere der laver morsomme optrædener.

Dag 5
Morgenmad på hotellet. Herefter skal vi med toget til Przemysl og Krakow klokken 12.17. Klokken 18.09 er vi i Krakow og her indlogerer vi os på vores hotel inden vi spiser aftensmad på god restaurant.  Information om Krakow 

Dag 6
Morgenmad på hotellet. Vores lokale guide laver en byrundtur hvor vi ser nærmere på seværdighederne i byen, for interesserede laves der en udflugt til de verdensberømte saltminer hvor vi skal på en guidet tur. Man kan naturligvis også vælge at kigge nærmere på Krakows centrum eller tage med på en af de mange udflugter der arrangeres af det lokale turistbureau (ikke inkluderet i rejsens pris).

Dag 7
Morgenmad på hotellet hvorefter vi checker ud af vores værelser. Bagage kan opbevares på hotellet. Guiden arrangerer, for interesserede en tur til Auschwitz. Man kan naturligvis også bruge dagen i Krakow og man kan f.eks tage på tur (ikke inkluderet i rejsens pris) til tømmerflådesejlads på Dunajec floden hvis vejret er til dette. Klokken 21.15 mødes vi og tager på hovedbanegården hvor vores tog med sovevogne til Stettin afgår klokken 22.18.

Dag 8
Efter en god nats søvn i de behagelige sovevogne ankommer vi til Stettin med toget klokken 9.16. Derefter tager vi på hotel Victoria hvor der vil være morgenmad. Bussen mod Danmark afgår fra Stettin klokken 12.00. Man kan stille baggage på hotel Victoria og f.eks gå en tur i byen, på markedet eller i shoppingcenter, der vil være et par timer til dette.

Vi er sociale !

4,759FansLike
80FølgereFølg
169FølgereFølg
47FølgereFølg
0LikesLike
181AbonnementerAbonner

Vejr & Vejrudsigt Polen (Warszawa)

Warsawa
scattered clouds
18 ° C
18 °
18 °
82%
2.6kmh
40%
man
22 °
tirs
19 °
ons
29 °
tors
27 °
fre
28 °

Hvad er den polske valuta værd ?

DKK - Danske Kroner
PLN
1,7574