Torun

Torun er en, for mange danskere, ukendt by i det centrale Polen. Byen er en meget smuk by beliggende ved Wisla floden, byen er på Unesco verdensarv liste. De gamle gader i det centrale Torun myldrer med liv og de flot renoverede bygninger er meget betagende. Turene til Torun begynder og afsluttes med en overnatning i Stettin.

Læs vores rejsebeskrivelse af Torun her

Tur med fantastisk spændende indhold

Den 30/7 – 3/8 2017 har vi et specielt godt tilbud hvor vi har lagt beslag på lidt af museumsinspektør og borgforsker Leif Plith Lauritsen’s sommerferie. På denne tur er han med som guide og vil fortælle levende om korsriddernes Torun og alt muligt andet spændende historie. Leif har tidligere været med på disse ture og det har været super spændende, du har på det seneste kunnet se og høre Leif fortælle om historie, middelalder og alt muligt andet i f.eks TV serierne “Historien om Danmark” og “Guld i købstæderne”

Afrejse fra Roskilde, København, Østsjælland

I rejsens pris indgår følgende:

Busrejse t/r
2 nætter i Stetttin
2 nætter i Torun
4 x morgenmad
Byrundtur i Torun
Korsriddernes Torun med Leif Plith Lauritsen
Udflugt til Ciechocinek
Besøg i Chelm

PRIS PR PERSON KUN 1.990 KR.

Tillæg for enkeltværelse 150 kr pr nat

Forlæng evt opholdet i Stettin fra den 3/8 til den 6/8 og få “Tall Ships Races 2017” finalen med i købet for 700 kr ekstra.

Afrejse fra Roskilde, København, Østsjælland

Program for turen

Dag 1 til Stettin
På turens første dag køres til Stettin, overnatning på hotel Focus. Efter ankomst er der mulighed for at kigge på byens centrum.

Dag 2 Til Torun og byrundtur i Torun
Efter morgenmaden kører vi til  Torun og vi indlogeres på *** hotel inden for bymurene, hotellerne er ikke store da de er indrettet i gamle fredede middelalderbygninger, men de ligger på rad og række, så navnet på hotellet afhænger af hvornår der bestilles. Efter indlogering skal vi på byrundtur med lokal guide. Resten af dagen og aftenen er på egen hånd.

Dag 3 På egen hånd i Torun, udflugt til Ciechocinek
Vi skal med Leif Plith Lauritsen kigge på borgruinerne i Torun og vi skal også høre og se lidt om hvordan man arbejder som borgforsker og arkæolog. Herefter er dagen er på egen hånd i Torun. For interesserede arrangeres der en udflugt til Ciechocinek hvor vi skal se nærmere på de store saltanlæg der sørger for frisk havluft i det centrale Polen.

Dag 4 Torun – Chelm – Stettin
Efter morgenmaden kører vi til Chelm hvor du har et par timer på egen hånd til at kigge nærmere på byens gamle smukke centrum, shoppingmuligheder eller måske nyde en frokost inden vi fortsætter til Stettin hvortil vi ankommer om eftermiddagen, overnatning på hotel Focus. Herefter er resten af dagen på egen hånd.

Dag 5 Hjemrejse
Efter morgenmaden starter hjemrejsen.

Vi er sociale !

4,766FansLike
0FølgereFølg
86FølgereFølg
169FølgereFølg
47FølgereFølg
0LikesLike
181AbonnementerAbonner

Vejr & Vejrudsigt Torun

Torun
mist
17 ° C
17 °
17 °
100%
1.5kmh
40%
lør
25 °
søn
23 °
man
25 °
tirs
23 °
ons
23 °

Hvor mange zloty får man for kroner ?

DKK - Danske Kroner
PLN
1,7664

Rejser Torun

Rejseoplevelse

Rejser

User Rating: Be the first one !