Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Portoroz

Slovenien ligger i det sydlige Europa hovedstaden er Ljublajana

Slovenien

#Slovenia Rejser til Slovenien Slovenien beskrives ofte som et sted hvor drømme kommer til virkelig, men alligevel er der kun forholdsvist få mennesker som vælger at...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Portoroz

Portorož er Sloveniens mest populære ferieby og en af de mest kendte byer på halvøen Istrien. En lille, meget charmerende og levende by med en lang tradition som ferie- og kursted, der tiltrækker gæster fra nær og fjern året rundt – Sloveniens svar på Nice!

Det perfekte sted, hvis man vil solbade, kurbade eller springe i havet, slappe af og nyde nattelivet. Byen har det hele og kan besøges året rundt. Det milde klima, gode strande, en pragtfuld lang strandpromenade, indkøbscenter, casino, diskoteker og natklubber, imponerende lystbådehavn, en natur og flora der ikke ses andre steder, vine der skal smages – ja, der er næsten ikke det ønske, der ikke kan opfyldes i Portorož.

Udflugt til Piran

Du bør tage en lille udflugt til Piran som er en lille idyllisk og romantisk kystby med gamle huse, snævre gader, et smukt torv, en pragtfuld havnepromenade, Piran regnes for juvelen blandt de slovenske kystbyer. Byens charme skyldes især de prægtige venetianske bygninger, den fortræffelige beliggenhed ved havet og livet i gader og på torve. Arkitekturen og hele stemningen i byen, der er omgivet af en gammel bymur, er meget italiensk, og byen kaldes også “Det lille Venedig”. Fordums pragt blander sig her med ny charme.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Slovenien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#slovenia #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Portorož
few clouds
29.1 ° C
30.2 °
28.1 °
46 %
2.6kmh
20 %
ons
28 °
tors
27 °
fre
28 °
lør
30 °
søn
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Portoroz #iPortoroz #VisitPortoroz #Slovenia #VisitSlovenia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her