Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Primosten

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Primosten

Primosten er en by noget helt for sig selv. Byen befinder sig på en holm og er udstyret med beskyttende bymure og tårne som blev opført under det 16. århundrede. For mange andre byer er arkitekturen den primære attraktion, men i Primostens tilfælde er det blot starten på et eventyr uden lige.

Vingårdene i Primosten er verdenskendte og man overvejer endda at registrere dem på Verdensarvslisten. Der er flere hektar af veletablerede gårde at udforske i omgivelser du aldrig vil glemme. Bucavac vingården er især et besøg værd, da den strækker sig ud mod havet med tiltalende stenbåse som følger landets struktur.

Byens gader er ret smalle og de fleste fører op mod kirken. Sørg for at holde øjnene åbne, da de små sidegader byder på skjulte perler i form af kunstgallerier som udstiller lokale malerier, fotografi, og metalkunst. Rækkehusene ligger tæt op ad hinanden og nogle af dem er op mod 500 år gamle. Nogle af husene er udstyret med haver og små vingårde.

Den bedste udsigt over Primosten er fra Skt. George kirken. Udsigten over havet og øerne i området byder på en fredfyldt oplevelse du sent vil glemme.

Der er naturligvis også strandadgang i byen, men vær opmærksom på, at de fleste af dem er ret robuste og fyldt med småsten. Det er ikke en by med bløde sandstrande, men vandet er nu alligevel dejligt nok til, at du uden tvivl vil kunne høre det kalde. Primosten ligner noget direkte fra et eventyr. Planlæg en tur hertil snarest muligt – det vil være intet mindre end en magisk oplevelse.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Primošten
scattered clouds
23.7 ° C
23.7 °
23 °
51 %
3.1kmh
29 %
søn
24 °
man
23 °
tirs
24 °
ons
24 °
tors
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Primosten #iPrimosten #visitPrimosten #croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her