Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Pula

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Pula

Der ligger mange store byer i Kroatien som er utroligt smukke og har stil, men ingen af dem kan sammenlignes med Pula.

Med byens overflod af romersk arkitektur er der mange historiske attraktioner at udforske, som komplimenteres af den venlighed som kun findes i mindre byer. Derudover er der et relativt stort udvalg af strande i nærheden samt en beskyttet naturpark at udforske på en heldagstur væk fra midtbyen, så det er ikke svært at forstå hvorfor Pula langsomt er ved at blive en populær feriedestination!

Hvis du har planer om at besøge Pula i den nærmeste fremtid, så læs videre for at finde ud af hvad du kan forvente at se ved et besøg.

Hvilket landmærke er Pula bedst kendt for?

Pulas romerske amfiteater blev grundlagt i det 1. århundrede og er et yderst imponerende syn. Det er bygget fra lokalt fremskaffet kalksten og herfra er der udsigt til havnen i den nordøstlige del af den gamle by. Formålet med amfiteatret var at hoste gladiatorkonkurrencer og pladsen kunne, uden problemer, rumme helt op til 20.000 mennesker. Murene indsamlede regnvand. Dette er det ideelle sted at starte og ende en rundvisning og hvis du timer rejsen ordentligt kan du endda nå at nyde en koncert.

Hvis du hellere vil se et moderne vidunder af ingeniørarbejde, så tilbyder Zerostrasse et tunnelsystem under jorden som oprindeligt blev bygget for at forsyne indbyggerne med beskyttelse mod angreb under 1. Verdenskrig. Derudover blev det brugt til opbevaring af ammunition under krigen. Nu til dags kan man gå igennem adskillige tunneller og til sidst befinde sig i centraludstillingen som handler om æraen set fra byens perspektiv.

Det sidste stop bør være i Augustus’ Tempel, hvilket er den eneste synlige rest af det romerske forum. Templet blev bygget før 14 e.Kr. og er en af de bedst bevarede templer som blev byggede til kejseren og derudover blev brugt til udøvelse af den ’godkendte’ religion. Det koster lidt at få lov til at tage billeder, men det er pengene værd.

Hvad har Pula ellers at byde på?

Det næste stop på din rejseplan bør være Konoba Batelina, hvilket er et lille, familiedrevet værtshus som befinder sig i Banjole landsbyen, sydøst for Pula. Fisk- og skaldyrsretterne er friske og lokale, hvilket gør at værtshuset er en populær destination. Hvis du ikke reserverer et bord før du rejser til Pula er chancerne dog meget små for at du kan få en plads.

Hvis du skulle have lyst til det, så kan du svedende finde vej til Farabuto, hvilket ligger i byens sydvestlige del, i et boligområde. Her kan man få nogle fantastiske middelhavsretter med et kroatisk twist. Vinlisten er relativt god og prisen på husets vin fås ikke bedre!

Hvad har Pula i vente til dit besøg? Selvom byen har dybe rødder i historien, så har den også et moderne touch som gør at du kan nyde en ferie på hvilken som helst længde. Hvis du er klar til at have et permanent smil på læben, så planlæg din tur i dag – du vil ikke blive skuffet!

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Pula Tourist Information

Forum 3
52100 Pula

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Pula
clear sky
7.3 ° C
7.3 °
7.3 °
70 %
3.6kmh
0 %
søn
12 °
man
10 °
tirs
11 °
ons
9 °
tors
11 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #Pula #iPula #VisitPula #pulafulloflife #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her