Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Rabac

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Rabac

Kroatien bliver vakt til live på Rabacs gader. Byen byder på gadekunstnere, livemusik, og et livligt natteliv som tiltrækker opmærksomhed, men det gør det rolige vand og hvide sandstrande naturligvis også. Denne fiskerby har forvandlet sig til en fantastisk hotel by indenfor de seneste år. Her kan du læse lidt mere om, hvad du kan udfylde din rejseplan med.

Vandring uden lige.

Rabac byder på rustikke såvel som veludviklede vandrestier, så der er noget for alle. Du kan enten tage en vandretur langs havet eller tage til tops på en af de mange bjerge i området for at få dig en fantastisk udsigt. Efter en lang vandretur kan du se frem til næste dag, hvor der ligger en ny sti i vente. Det er næsten det bedste.

Et unikt dykkermiljø.

Der er utroligt meget liv i havet omkring Rabac, men for dykkere er der også mulighed for at udforske et skibsvrag. Du kan enten medbringe eget udstyr eller leje det her, hvis det passer dig bedre. Du kan endda campere ved nogle af dykkerstederne, hvilket er en dejlig mulighed for dig, som gerne vil lidt væk fra turisterne.

Paddleboard i Bounty Bay.

Vandet rundt om området er stille og roligt, så hvis du ikke har prøvet paddleboarding før er Rabac det bedste sted at starte. Hvis du hellere vil sejle i kajak er det også en mulighed. Når du er færdig med at være ude på vandet bør du overveje at leje en ATV, så du kan se nogle af de små landsbyer i området.

Rabac byder på en klassisk hoteloplevelse med mulighed for at sammensætte et unik udendørseventyr. Af denne grund er det en af de bedste rejsedestinationer i hele Kroatien.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Rabac
broken clouds
24.2 ° C
25.4 °
24.2 °
75 %
1.8kmh
56 %
man
24 °
tirs
22 °
ons
23 °
tors
25 °
fre
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Rabac #iRabac #visitRabac #croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her