Søg i verden - indtast ord eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Portugal

Portugal Rejse Video Portugal Guide   Hvad skal man se i Portugal ?   Portugal byer og regioner Hvordan kommer man til Portugal ? I egen bil til Portugal Med bus til...

Região do Algarve Rejse Video

Região do Algarve Guide

Algarve er den fantastiske kystlinje i det sydlige Portugal og regionen har et næsten perfekt vejr. Langs den 160 kilometer lange kyststrækning er smukke landskaber med sand, forrevne klipper og skjulte bugter. Kysten bliver gradvist vildere, efterhånden som du bevæger dig mod vest med vilde strande, der er ideelle til surfing. Den østlige kyst mellem Faro og den spanske grænse er perfekt for badeferier.

Feriebyerne i Algarve har hver deres egne unikke attraktioner, men alle er interessante at besøge og har alle faciliteter for turister. Nogle af de største feriesteder er Albufeira, Faro, Portimao og Armacao de Pera.

Algarve er en meget populær destination for golfspillere der besøger en eller flere af de mange smukke golfbaner i regionen. Man kan spille hele året og der er 50 baner at vælge imellem. Banerne er internationalt anerkendte for kvaliteten af deres faciliteter og er designet af prestigefyldte spillere som Sir Henry Cotton og Arnold Palmer. Mellem Lagos og Sagres er der baner med varierende sværhedsgrader. Penina Hotel & Golf Resort har vundet priser flere gange som en af de bedste baner i Europa.

Hvad skal man se i regionen ?

Faro

Faro er hovedstaden i Algarve, det er en smuk by med mosaikbelagte gågader. Der er nogle fremragende strande ikke så langt fra centrum. Den smukke Cidade Velha ligger bag en række gamle bymure. Byen har en mange historiske monumenter og bygninger, og shoppingområdet er fyldt med udendørs restauranter, caféer og butikker.

Albufeira

Albufeira er den mest livlige af alle byerne på Algarve kysten. Turistområderne er opdelt i to hovedområder, Areias de Sao Joao, som er fuld af barer, restauranter og udendørs diskoteker og den gamle bydel, som ligger ved strandpromenaden, igen med masser af restauranter og barer.

Portimao

Portimao er den næststørste by i Algarve. Byen har et lille centrum med en hyggelig havn hvor der ligger mange caféer og fiskerestauranter. I centrum er hyggelige gågader, historiske bygninger, caféer, barer og restauranter. Portimao har en afslappet atmosfære og er en populær destination.

Silves

Silves var hovedstaden i regionen mellem 700 og 1200 e.Kr. under maurernes styre. Rester fra den tid kan stadig ses i et af de bedst bevarede slotte i Algarve, der er historie overalt hvor du går i Silves.

Lagos

Centrum af Lagos er omgivet af bymure der stammer fra det 16 århundrede, inden for bymurene er smukke brostensbelagte gader, maleriske pladser og kirker. I Lagos er der noget for alle, historie, kultur, strande og natteliv. Tæt på Lagos ligger der flere vandlande og zoologiske haver og for de aktive er der vandrestier i forskellige sværhedsgrader. Øst for Lagos ligger den 4 kilometer lange Meia Praia strand, den længste sandstrand på den vestlige side af Algarve.

Byer i Região do Algarve

Godt at vide

Her kan du finde informationer der er godt at vide på din rejse

Info

More

    Social media links

    Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

    Top 10 populære hashtags på vores sider:

    #Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

    Andre populære hashtags er: