DenTour Rejser * Tel 70 20 36 16 * m-f 10-14

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Airlines
Aktuelle tilbud
Anbefalinger
Ankomst
Archives
Artikler
Bilferie
City guide
Danmark
Deals & Rejsetilbud
Få tilbud
FAQ
Forum
Godt at vide
Grupperejser
Helligdage
Helligdage
Ikke kategoriseret
Information
Inspiration til udflugter
Irland
Italien
Kommende rejser
Kultur, Sport & Events
Musikrejser
Nederlandene
Norge
Nyheder
Overnatning
Påstigningssteder Jylland
Påstigningssteder Sjælland
Portugal
Rejse video
Rejsebureau
Restaurant
Seværdigheder
Shopping Area
Shoppingbus
Skib
Spanien
Storbritannien
Sverige
Terminal Lufthavn
Tours
Turistinformation
Turistkontor
Tyrkiet
Udland
Ungarn
Vejrudsigt
Video og TV

AFBESTILLINGSFORSIKRING 5% AF REJSENS PRIS

Det at måtte aflyse en ferie eller rejse er slemt nok, men samtidig at skulle bekymre sig om de økonomiske konsekvenser, gør en svær situation værre. Det er nemlig surt at skulle aflyse en ferie eller rejse, som du har glædet dig til, men det er endnu værre, hvis du ikke kan få dine penge tilbage, fordi du ikke har tegnet en afbestillingsforsikring. Du kan sikre dig mod unødvendige økonomiske bekymringer ved at tegne en afbestillingsforsikring.

ENKELTREJSEFORSIKRING FRA 95 KR

En enkeltrejseforsikring er en forsikring, der dækker en enkelt rejse. En enkeltrejseforsikring kan være den bedste løsning, hvis du kun har én rejse planlagt i det kommende år, eller ikke er helt sikker på dine øvrige rejseplaner, der er her 3 forskellige valgmuligheder afhængig af hvilken dækning der ønskes.

Til langt de fleste af vores rejser ser vi det bedste køb må være enkeltrejseforsikringen til 135 kr, her er både afbestillingsforsikring og dækning ved sygdom – men det er naturligvis forskelligt for den enkelte hvordan man iøvrigt ellers er forsikret.

ÅRSREJSEFORSIKRING FRA 289 KR

Rejser du ofte eller bare mere end én gang om året, vil det således være fordelagtigt at købe en årsrejseforsikring. Det er både nemt og praktisk, så du slipper for, at skulle tænke på at tegne ekstra forsikringer, hver gang du skal ud at rejse. Der er her 3 forskellige valgmuligheder afhængig af hvilken dækning der ønskes.

SKIREJSEFORSIKRING FRA 205 KR

Tager du af sted uden en skirejseforsikring, kan det nemt gå hen at blive en meget dyr fornøjelse. En hjemtransport med ambulancefly koster rigtig mange penge. Forvolder du skade på andre, kan det også få alvorlige økonomiske konsekvenser for dig. Hvis du er seriøs omkring vintersport, og du har investeret i dit udstyr, kan en skirejseforsikring hjælpe med at dække disse værdifulde genstande, og samtidig hjælpe ved dækning af akutte lægeudgifter*, pistelukninger og meget mere. Du kan tilvælge skiløb til vores forskellige forsikringstyper og trygt begive dig af sted på din skiferie

Allianz er et af verdens førende forsikringsselskaber inden for rejseforsikring og assistance.

Allianz Global Assistance har hjulpet i næsten 60 år og samlet set berører Allianz samlede gruppe af virksomheder 250 millioner mennesker på verdensplan. Det er ca. 4% af verdens samlede befolkning!

Allianz når vidt og bredt

Med denne enorme berøringsflade er du sikker på at være godt hjulpet med en Allianz forsikringspolice i bagagen når du skal ud at rejse.

Allianz har et motto: Vi er globale. Vi er lokale. Og vi er stolte af begge dele.

Et genialt motto, hatten af for det, men det er jo meget sigende og der kan jo ikke være andet om det med en sådan berøringsflade som selskabet har.

Allianz Global Assistance i Skandinavien

Allianz Global Assistance har siden 1995 været at finde i Skandinavien. Vi har tilbudt rejseforsikringer og ydet bistand til tusindvis af tilfredse kunder gennem årene.

Al medicinsk nødhjælpsassistance ydes 24 timer i døgnet gennem Falck Global Assistance, der med egen dansktalende alarmcentral altid er klar til at hjælpe.