Få et tilbud på en grupperejse med bus hos os

Rejser til Oldenburg

Den 4 største by i Niedersachsen hedder Oldenburg og der er 160.000 indbyggere i denne spændende by der kom rimeligt uskadt gennem 2 verdenskrigs ødelæggelser.

Hvordan vil du rejse ?

Kør selv ferie til Oldenburg

Tag på ferie til Oldenburg i Tyskland i egen bil, bestem selv hvornår og hvor længe du vil være væk, her kan du online...

Gruppe rejser med bus til Oldenburg

Oldenburg, Tyskland. Få et tilbud på gruppe rejser med bus til Oldenburg. Vi kan tilbyde at arrangere grupperejser med bus til fordelagtige priser, få...

Turistinformation om Oldenburg

Oldenburg har en smuk gammel bykerne der ligger ved en hyggelig lille havn. Der er masser af spændende arkitektur at beundre og det mest imponerende er nok Oldenburgische Staatstheater.

Oldenburg har rigtig gode shoppingmuligheder og der er rig lejlighed til at dyrke kulturelle interesser også mens du er i Oldenburg, her er udover det store teater en lang række museer, gallerier og musikscener der er værd at gæste.

Information Oldenburg og Tyskland

Landesmuseum für Natur und Mensch i Oldenburg

Museet hører til blandt de ældste af sin slags i Tyskland I dag udstilles med moderne koncepter, natur- og kulturhistorie fra Nordtyskland.

Horst-Janssen-Museum i Oldenburg

Horst Janssen voksede op i Oldenburg og følte sig særlig ansvarlig for byen og åbnede i år 2000 museet Horst-Janssen-Museum Museet viser en lang række...

Mere information om Tyskland

Tyskland (officielt Forbundsrepublikken Tyskland (tysk: Bundesrepublik Deutschland) er en føderal stat af 16 delstater i det vestlige Mellemeuropa. Landet grænser i nord op til Danmark, i vest til Frankrig,Luxembourg, Belgien og Holland, i syd til Schweiz og Østrig og i øst til Østrig, Tjekkiet og Polen. Hovedstaden er Berlin.

Som nationalstat blev Tyskland først samlet i 1871, mens den nuværende stat er en fortsættelse af den vesttyske forbundsrepublik fra 1949. I 1990 blev DDR indlemmet i forbundsrepublikken som fem østtyske delstater.

Med sin centrale beliggenhed har Tyskland haft afgørende indflydelse på Europas historie. I dag er landet med sine mere end 80 millioner indbyggere det folkerigeste i EU. Tysklands økonomi er også den største i EU og den fjerdestørste på verdensplan. Som verdens største eksportnation anses landet for motoren i europæisk økonomi. Landet er bl.a. en vigtig aktør i G8 og NATO. Efter USA er Tyskland verdens mest populære destination for indvandring

Du kan blandt andet læse udførlig beskrivelse af Tyskland på Wikipedia som denne tekst er et lille uddrag af

Links til ferie i Tyskland:

Vejret i Tyskland

Tyskland turistinformation

Valutakurser

Ambassade i Tyskland

UM Tyskland

Du kan skifte tekststørrelsen med +/- herunder

Tyskland har meget at byde på!

Vi er sociale !

4,758FansLike
80FølgereFølg
169FølgereFølg
47FølgereFølg
0LikesLike
181AbonnementerAbonner

Vejrudsigt for Oldenburg

Oldenburg
fog
8 ° C
8 °
8 °
100%
1kmh
0%
ons
17 °
tors
17 °
fre
18 °
lør
21 °
søn
19 °

LÆG ET SVAR