Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Rendsburg

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Rendsburg

Rendsburg er en mindre by i det nordlige Tyskland, byen ligger langs Kiel kanalen ved floden Eider. Byen blev først nævnt i slutningen af ​​det 12. århundrede og har ofte skiftet mellem tysk og dansk kontrol gennem århundrederne, Rendsburg har været en del af Tyskland siden 1866. Floden har altid givet adgang til Nordsøen for mindre skibe, men kanalen har gjort byen til en vigtig havn med skibsværft.

Fordi kanalen skærer gennem Rendsburg var det vanskeligt for jernbanen at komme gennem området. Dette problem løste man med opførelsen af ​​en jernbanebro i 1913 der var 40 meter høj og over 2.500 meter lang. Det er den længste jernbanebro i Europa og under broen kan man krydse floden i en schwebefähre.

Hvad er en schwebefähre ? Det er en gondol der er ophængt i kabler under jernbanebroen. I Rendsburg dækker færgen de 125 meter på 90 sekunder, der er plads til fire biler på hver tur. Historisk har der været bygget omkring 20 af den type broer og kun 5 er stadig i brug.

Seværdigheder i Rendsborg

Byens bedste attraktioner kan opleves med en par timers gåtur gennem byen, som foreslået her med Blue line der er malet gennem hele Rendsburg og er 3,2 kilometer lang.

Ved at følge Blue line kommer du forbi 30 seværdigheder i Rendsburg

Højdepunkter på Blue Line:

 1. Hver anden time, som begynder kl. 10 om formiddagen, kan man fra rådhusets klokkespil høre en melodi, over Altstädter Markt.
 1. St. Marienkirken, byens ældste bygningsværk, (1287), har et fascinerende alter, (1649) og alskens rige kunstskatte.
 1. I det historiske rådhus, (1566) kan stadig opleves som et af byens smukkeste bygninger.
 1. Schiffsbrückenplatz var indtil for 200 år siden havnen i Rendsborg.
 1. Schloßplatz – Her fandtes tidligere Reinoldesburg (fra 1199) og senere slottet, der blev revet ned i 1718.
 1. “Amtmandsgården” Sekretariatet for det danske mindretal, og fungerer desuden som børnehave.
 1. Det velholdte bindingsværkshus blev bygget i det 17. årh. mens byen blev kraftigt udbygget med fæstningsanlæg af danskerne.
 1. ”Pulverschuppen”, her opbevaredes krudtet, der efterfulgte det i 1850 eksploderede laboratorium. I dag er det ungdomshus. Her starter også skulpturparken.
 1. Kulturcentret huser museer, borgersalen, biblioteket og folkehøjskolen.
 1. Her ligger Paradepladsen, hjertet af det fæstningsanlæg der byggedes i 1690-95.
 1. I det tidligere Kommandantur, der i dag huser det lokale handelskammer, døde d. 13. marts 1808 den danske kong Christian VII.
 1. Kristkirken fra år 1700 med rige kunsthåndværkerskatte.
 1. Det Jødiske Museum i Rendsborg
  Dette spændende museum har siden 1985 ligget i bygningerne for den tidligere jødiske synagoge med Ritualbadet (Mikwe) og Talmud-Tora-skole, der stammer fra den første halvdel af det 19. århundrede. Bedesalen har stadig den autentiske atmosfære. Efter pogromnatten i 1938, hvor toraskrinet blev sprængt, blev der lavet et fiskerøgeri i bygningen. Museet blev udvidet allerede i 1991, med plads til særudstillinger, bibliotek, medierum og arkiv. Prinzessinstr.  7-8 www.juedisches-museum-rendsburg.de
 1. Rendsburg Stadttheater. Her finder man klassiske koncerter, teater, opera og gæstespil. Se programmet. www.sh-landestheater.de/de/start/
 1. Det ældste borgerhus i byen huser kroen ”Zum Landsknecht”, der er fra 1541. Her har været kro i over 150 år, og huset blev renoveret i 1951.

http://www.rendsburg.de/tourismus/sehenswuerdigkeiten/blue-line.html

Verdens længste bænk

Som enhver anden gedigen provinsby forsøger også Rendsborg at finde noget der er helt enestående for byen. Går man tur ned mod kanalen og finder Panoramastrasse nede ved Kieler-Kanalen  så findes her verdens længste bænk! Den er præcis 501,35 meter lang.

Jernkunstmuseet Rendsburg

Det er den danske-holstenske familie Ahlmanns samling af kunstnerisk udførte jernvarer der pryder samlingen i Büdelsdorf. Det er ikke kun genstande der er produceret på familiens fabrik Carlshütte, men udviklingen af denne særlige kombination af kunsterisk formsprog og praktisk anvendelse fra det 15. til det 20. årh. Museet er i partnerskab med Gottorps Slotsmuseer.

Glück-Auf-Allee 4 – 24782 Büdelsdorf, tirs-lør 15-18, onsdag 9-12, søndag 10-12

Krügers Whiskey-Galleri

På førstesalen af Holsteiner Str. 18-20 vises i omegnen af 5000 forskellige flasker whiskey, der er samlet over en periode på over 20 år. Her får man også drikkens historie med starten for 500 år siden i Skotland og op til irernes dominans i starten af det 19. årh. Her finder man blandt andet ud af, at der i 80 nationer produceres whiskey, blandt andet i Indien og Danmark. Helt enestående samling, der også sælges på net-auktioner.

Krügers Whiskygalerie, Tel.: 04331-5 65 64, Holsteiner Straße 18-20, 24768 Rendsburg

Lørdage 10 – 13 og efter aftale. http://whiskyauction.com

Rejser til Rendsburg, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Rendsburg og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Rendsburg

Schiffbrücken Galerie
24768 Rendsburg

T: +49 04331 – 21120
F: +49 04331 – 23369

www: website link

Tourismus Schleswig-Holstein

Tourismus-Agentur Schleswig-Holstein GmbH
Wall 55
24103 Kiel

T: +49 (0)431 600 5840
F: +49 (0)431-600 5844

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Tyskland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#germany #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Rendsburg
broken clouds
23.6 ° C
24.6 °
21.1 °
41 %
6.2kmh
67 %
ons
24 °
tors
26 °
fre
18 °
lør
22 °
søn
24 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Rendsburg #iRendsburg #VisitRendsburg #SchleswigHolstein #meinSH #comeseeSH #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.