Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Ribe

Danmark

#Denmark Rejser i Danmark       #Denmark #Scandinavia #Europe #TouristInformation #Adventure #Holiday Danmark Covid-19 / Coronavirus

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Ribe

Ribe (tysk: Ripen) er Danmarks ældste by med omkring 8.000 indbyggere. Ribe ligger i den sydvestlige del af Jylland i et fladt sumpområde ikke langt fra Nordsøen.

Ribe blev etableret som et handelssted i vikingetiden i begyndelsen af ​​700’erne. Den første kirke blev bygget i 800’erne, og i 948 blev Ribe bispedømmet.

Atmosfæren i det middelalderlige centrum skal opleves. Med de hyggelige brostensbelagte gader og de velbevarede huse. Tag dig nok tid til at besøge Ribe Domkirke. Fra tårnet kan du se ud over Nationalparken Vadehavet, som er et UNESCOs verdensarvsliste. Tusinder af turister fra hele verden kommer hvert år til byen for at opleve den specielle atmosfære i købstaden og de berømte museer.

Katedralen var oprindeligt en kirke med tre gange og to tårne ​​mod vest. Det blev startet omkring 1150 og afsluttet omkring 1250. Væggene bestod af vulkansk tuff, der blev taget op af Rhinen.

Ribe VikingeCenter er en rejse ind i vikingernes verden, der går mere end 1.000 år tilbage. Du kan se rekonstruktioner af den ældste kristne kirke i Ribe og Danmark. Som gæst kan du blive en del af historien og deltage i krigertræning, skyde en langbue, fodre dyrene, se jongløren spille og meget mere. Reenactors fra hele Europa strømmer til Ribe, Danmarks vigtigste handelsstation, for at skabe en unik autentisk oplevelse med vikingerne på Ribe VikingeCenter.

Vadehavscentret, hvor udstillingerne er på internationalt niveau og tilbyder en æstetisk og helt utrolig indsigt i Vadehavet og trækfuglenes natur. Du får også en forståelse af kulturhistorien og de særlige levevilkår i regionen. Vadehavscentret modtog prisen som “Årets bygning 2017”, fordi det har en organisk forbindelse til den omgivende natur og har en særlig skulpturel identitet i den lave sump.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Ribe Tourist Information

Ribe Turistbureau
Torvet 3
6760 Ribe

T: +45 75 42 15 00

www: Website Link

Destination Sønderjylland

Perlegade 48, 1. sal
6400 Sønderborg

T: +45 8182 4570

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Danmarks turistkontor

#Touristboard Denmark Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #Denmark #visitDenmark #iDenmark #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Danmark valuta, Krone

1 Krone = 100 Øre. 50 øre 1, 2, 5, 10, 20 Kroner50, 100, 200, 500, 1000 Kroner Danish National Bank #Denmark #krone #dkk #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Ribe
overcast clouds
17 ° C
18.2 °
15.6 °
92 %
3.4kmh
100 %
tors
16 °
fre
15 °
lør
14 °
søn
15 °
man
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Ribe #iRibe #VisitRibe #Denmark #VisitDenmark #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her