Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Rijeka

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Rijeka

Med sin dybe havn har Rijeka altid haft en strategisk placering. Byen giver dig følelsen af ​​at være i en lille by, men de muligheder, som kun større byer kan give.

En af de unikke muligheder som du kan se i Rijeka er torpedo fabrikken. Den første torpedo blev testet på dette sted i 1866. Startrampen er den bedst bevarede del af fabrikken men resterne af hele anlægget eksisterer stadig.

Den romerske bue er en anden top seværdighed. Oprindeligt troede man det var en triumfbue, men viste sig at være en portal til det lokale pretorium. Placeret mellem to bygninger i en smal gade, er det et unikt sted i byen.

Rijeka giver dig nem adgang til bjergene hvis du foretrækker at komme væk fra strandene et stykke tid. I vintermånederne kan du komme til Platak skisportssted med skiløb, snowboarding og kælkemuligheder. Du har også en fantastisk udsigt over Kvarnerbugten og øerne fra skiløjperne.

Det internationale karneval er Rijekas vigtigste begivenhed. Det afholdes hvert år siden 1982. Talrige aktiviteter og festligheder finder sted, herunder et rallyløb med veteranbiler.

Seværdigheder i Rijeka

  • Petar Kružić trappe forbinder centrum af Rijeka med Trsat. Trappen består af 561 trin og blev bygget til pilgrimme for at nå helligdommen Svetište Majke Božje Trsatske.
  • Romersk bue, først troede man at dette var en romersk triumfbue bygget af den romerske kejser Claudius Gothicus, men senere blev det opdaget at det kun var en portal til pretoriet, hærens kommando.
  • Kantrida stadion, betragtes af mange som et af de mest ikoniske og smukke fodboldstadioner i verden
  • Tvornica “Torpedo”, Torpedofabrikken hvor de første europæiske prototyper af torpedoer blev skabt af Giovanni Luppis, en pensioneret flådeingeniør fra Rijeka. Resterne af denne fabrik eksisterer stadig, inklusive en velbevaret startrampe.
  • Det kroatiske nationalteater, officielt åbnet i oktober 1885 inkluderer den store teaterbygning arbejde af den berømte venetianske billedhugger August Benvenuti og kunstneren Franz Matsch, der samarbejdede med Ernst og Gustav Klimt.
  • Svetište Majke Božje Trsatske ligger 135 meter over havets overflade på Trsat højen. I slutningen af ​​middelalderen var det den rejsendes  beskytter, især søfolk bragte ofre til hende, så hun ville beskytte dem eller hjælpe dem i tider med problemer og sygdom.
  • Trsat Slot er en fæstning fra det 13 århundrede hvorfra der er en storslået udsigt fra dens bastioner og volde til Rječina floden, havnen og Kvarnerbugten.
  • Rijeka Katedral er dedikeret til Sankt Vitus.
  • Modello paladset, tegnet af Buro Fellner & Helmer og bygget i 1885

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Rijeka Tourist Information

Užarska 14
51000 Rijeka

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Hotel & Apartment Rijeka

#Rijeka Best hotels Rijeka I årevis var Rijeka det oversete barn i kroatisk turisme. Hvor Istrien og Kvarner-kysten mødes og de mange øer så turisterne ingen grund...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Rijeka
clear sky
17.2 ° C
18.8 °
14.1 °
68 %
2.1kmh
0 %
tors
16 °
fre
22 °
lør
23 °
søn
25 °
man
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #rijeka #irijeka #fiume #visitrijeka #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her