Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Rimini

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Rimini

Mange betragter Rimini som en badebysdestination – og med grund. De udstrakte strande som byen har at byde på er enestående og afslappende og nogle af de bedste steder at tage en måneskinstur.

Der findes mere en 1.000 forskellige hoteller i Rimini og ligeså mange barer, diskoteker, og restauranter, men der er meget mere i vente end drikkeri, dans, og afslapning ved havet.

Byen blev grundlagt i 268 f.Kr. og har altid været et af halvøens vigtigste transport knudepunkter. Af denne grund har byen, igennem hele sin tilværelse, været en vigtig handelsby og disse spor af fortiden er stadig at finde i dag.

Er du klar til at udforske det Rimini har at byde på udover et komfortabelt hotelværelse og en drink der koster lidt mere end den burde? Der ligger fantastiske oplevelser i vente – læs bare videre!

Hvad har Riminis historie at byde på?

Ariminus flodens munding var det perfekte sted at bygge en ny by, så romerne grundlagde en koloni her, hvor næsten alle andre store civilisationer havde gjort det samme før dem. Under romernes herredømme var Riminis forhold til Rom, på en god dag, spinkelt. Byen deltog i rigets borgerkrige men opnåede alligevel at vise kejseren trofasthed.

En af Riminis mest mærkværdige særpræg er at det var her Via Flaminia endte. For at byde folk velkommen til byen blev Augustus Buen, som stadig står der i dag takket være en fuld restaurering i det 19. århundrede, bygget i 27 f.Kr. Den er næsten 10 meter høj og er mere end 8 meter bred.

Der er også muligheder for at udforske ruinerne af et amfiteater som kunne rumme op til 15.000 mennesker. Det blev bygget langs den gamle kystlinje og havde to søjlegange med hele 60 arkader. Amfiteatrets elliptiske form gjorde at der var plads til en stor arena og af denne grund var amfiteatret kun en kende mindre end de amfiteatre der betragtes som romernes største i dagens verden.

Derudover er der en stenbro med fem buer som blev bygget i det første århundrede, som kan hjælpe dig til at tage kontakt og se vores fælles forfædre evner ud i bygningskunst. Den blev bygget af Augustus i 14 e.Kr. og inskriptionen i broen findes stadig. Byen forbinder Rimini midtby med Borgo San Giuliani og fører til vejene som kører nordpå.

Tempio Malatestiano eksaminerer Riminis religiøse historie

Omkring det 4. århundrede begyndte Kristendommen at sprede sig ud fra den primære civilisations vugger og Rimini spillede sin egen rolle i denne proces. Ariminus Rådforsamling spillede en mærkværdig rolle, idet den afslog religionens udviklende teologi. Derudover er den kendt for dens adskillelse af treenighedslæren fra bibelhistorierne.

Tempio Malatestiano er en afspejling af dette ’oprør’ og er opført med en smuk, bred marmor façade. Den blev oprindeligt opført omkring slutningen af det 9. århundrede, men det tog næsten 600 år at fuldende byggeriet. De mange skulpturer, fremstillet af di Duccio og de Pasti, gør at et besøg i katedralen er en mindeværdig oplevelse. Arkitekturens inspiration kan klart ses at være kommet fra Rom. Inde i katedralen findes der en lang række smukke, kunstneriske værker, og bygningen blev fejlfrit restaureret efter 2. Verdenskrigs ødelæggelse.

Er du klar til at nyde havnefronten?

I de varme sommermåneder er Riminis marina, en 15 kilometer lang strækning med strande og havnefronten, et travlt sted, men i lavsæsonen forvandles området nærmest til en spøgelsesby, da langt de fleste butikker og restauranter holder lukket. Hvis du besøger byen i de varme måneder, så er der mange restaurantmuligheder langs stranden, men hvis du planlægger dit besøg i lavsæsonen, så anbefaler vi at du holder dig til midtbyen.

Hvis du har mulighed for det, så anbefaler vi en omgang piadina og en gåtur langs sandstrandene. Hvis du er ude efter en lidt mere traditionel madoplevelse, så vil du uden tvivl nyde Yummy. Her kan man nemlig finde en lang række lokale retter og restauranten har både flair og energiske medarbejdere. Den bedste ret er velsagtens den røde steak, men hvis dette ikke vækker din interesse, så er der også nogle andre internationale retter på menuen.

Da Rimini er en badeby, så er der en lang række muligheder at vælge mellem når det kommer til at tage i byen. Man kan sagtens tage ud for at få en drink eller danse til solen står op. Vores anbefaling er Carnaby Club, hvilket kun er åbent når det er varmt. Fra midtbyen går der en gratis ekspresbus til natklubben, som er delt op i 3 etager, hver med en anderledes oplevelse.

Hvis du gerne vil kombinere aftensmad og dans, så er Opera Marano en af de bedste valgmuligheder. Ligesom mange andre steder er restauranten kun åben om sommeren. På menuen kan man finde en lang række traditionelle retter som er tilgængelige indtil sent om aftenen og derudover er der dejlig italiensk musik at lytte til. Hvis du er ude efter et spisested med moderne musik, så sørg for at reserve et bord på denne restaurant en lørdag aften!

Er du klar til at udforske Rimini?

Mange af turisterne som besøger Rimini vælger helt at ignorere byens historiske særpræg til fordel for at nyde bølgerne, sandet, og solen. Dette er ikke nødvendigvis en dårlig plan, men resulterer ikke i den type ferie som kan berige sind, krop, og sjæl! Hvis du er på udkig efter en oplevelse i Rimini baseret på mere end en drink og solcreme, så sørg for at indarbejde nogle af vores idéer i din rejseplan. Så vil du uden tvivl få en fantastisk ferie!

Rimini er en badeby med en rig historie. Dette er ensbetydende med at et besøg kan være afslappende og lærerigt på samme tid! Det er næsten umuligt at forestille sig hvad der ligger i vente i Rimini, så planlæg din tur nu for at se for dig selv.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Regione Emilia-Romagna

T: +39 051 5276430

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Provincia di Rimini
broken clouds
7.7 ° C
8 °
4.7 °
84 %
5.7kmh
75 %
søn
11 °
man
11 °
tirs
11 °
ons
11 °
tors
9 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Rimini #iRimini #VisitRimini #inEmiliaRomagna #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her