Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Rothenburg ob der Tauber

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Rothenburg ob der Tauber

Rothenburg ob der Tauber med 12.000 indbyggere er en af ​​de bedst bevarede historiske byer i Tyskland og en turistmagnet. Det er den typiske teutoniske middelalderlige befæstede by med farverige bindingsværkshuse, stenvold og brostensbelagte gader.

Få steder fanger den romantiske ånd end Rothenburg ob der Tauber.

Rothenburg historie

Rothenburgs historie startede i 1070, da greven af ​​Comburg-Rothenburg besluttede at opføre et slot på toppen af ​​en bakke med udsigt over floden Tauber. I 1170 fik Rothenburg byrettigheder kort efter færdiggørelsen af ​​Staufer Slot. I 1274 blev Rothenburg udnævnt til fri kejserlig by af kong Rudolf af Habsburg.

I 1300 tallet voksede Rothenburg til en befolkning på 5.500 indbyggere, hvilket gjorde den til en af ​​de 20 største byer i Det Hellige Romerske Rige på det tidspunkt. Rothenburg trivedes i slutningen af ​​middelalderen og tiltrak mængder af pilgrimme til pilgrimsrejsen til Det Hellige Blod i Sankt James kirke.

Det 17 århundrede markerede en pludselig tilbagegang i byen. I oktober 1631 hvor trediveårskrigen var på sit højeste forsøgte den belgiske greve af Tilly, at dele sin hær på 40.000 soldater i Rothenburg, som havde konverteret til lutheranisme. De lokale borgere nægtede adgang til de katolske tropper, men blev knust af en kort belejring. Tre år senere udslettede den sorte død en stor del af den resterende befolkning, og Rothenburg blev en forarmet by.

Kunstnere fra den romantiske bevægelse genopdagede Rothenburg i 1880’erne. Nazisterne greb Rothenburgs romantiske image og hyldede det som den mest tyske af tyske byer, og organiserede dagsture der fra hele Tyskland. Den 31. marts 1945 sendte amerikanerne 16 fly for at bombe Rotherburg og ødelagde desværre 306 huse, 6 offentlige bygninger, 9 vagttårne ​​og 600 meter bymur.

Seværdigheder i Rothenburg

Hele Rothenburg er en fornøjelse for øjnene. Besøgende bør ikke gå efter bestemte seværdigheder, som de ville gøre i større byer, men prøve atmosfæren her og der og nyde den allesteds nærværende visuelle skønhed.

Byen er centreret omkring Markt, hvor det gotiske rådhus er samlingspunkt. Gå op ad de 220 trin til toppen af ​​det 60 meter høje tårn for at kigge ud over floden Tauber, der bugter sig over landskabet.

Umiddelbart nord for rådhuset ligger Jacobskirche, der er kendt for sin altertavle af Det Hellige Blod udskåret mellem 1500 og 1505 af den berømte Würzburg træskærer Tilman Riemenschneider.

Stadtmauer, bymuren

Den meget velbevarede bymur er et kraftigt forsvarsanlæg fra 1200 og 1300 tallet , den mest interessante del stammer dog fra 1500 tallet og er Spitaltor.

Rathaus

Byen rådhus er opført i flere perioder og stilarter, klokketårnet er 60 meter højt og er opført i gotisk stil i 1300 tallet , fra toppen af tårnet er der flot udsigt ud over byen.

Spital

Hospitalet er opført i 1500 og 1600 tallet , i hospitalsgården ser du et gotisk kapel.

Herrngasse

Dette er Rothenburg ob der Tauber flotteste gade med de mange store residenser opført gennme tiderne af byens rigmænd.

Rejser til Rothenburg, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Rothenburg og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourismus Bayern

Bayern Tourismus Marketing GmbH
Arabellastraße 17
81925 München

T: +49 (0) 89/21 23 97-0
F: +49 (0) 89/21 23 97-99

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Tyskland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#germany #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Rothenburg upon Tauber
broken clouds
16.2 ° C
17.9 °
14.2 °
79 %
6.2kmh
75 %
man
21 °
tirs
16 °
ons
18 °
tors
18 °
fre
19 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#RothenburgObDerTauber #iRothenburgObDerTauber #VisitRothenburgObDerTauber #deinbayern #Bavaria #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation