Vores store Polen rejse bringer dig slutteligt til den flotte gamle polske by Lvov der i dag er anden største by i Ukraine.

Periode Torsdag den 3/8 – Lørdag den 12/8 2017 

Guide på turen vil være Michael Hardenfelt der er dansker og som har boet og arbejdet i Polen i mere end 20 år, Michael har stor viden om politiske og sociale forhold i Polen og han har foretaget store oversættelser blandt andet af den polske forfatning til dansk og den danske grundlov til polsk. Når det er Michael der er guide på turen er der lagt op til at du undervejs på turen vil få masser af informationer om polen og polske forhold.

Busrejse til Lvov
Flyrejse Lvov – København
Alle lovpligtige skatter og afgifter
Alle lufthavnsskatter og afgifter
Dansk guide på turen
1 nat i Stettin
2 nætter i Wroclaw
3 nætter i Krakow
1 nat i Przemysl
2 nætter i Lvov
9 x morgenmad
9 x aftensmad
Drikkevarer til aftensmaden (1 øl/1 vand/1 glas vin)
Entreer til seværdigheder nævnt i programmet
Lokal guider som nævnt i programmet
Udflugter som nævnt i programmet

Bemærk venligst: Da der indgår flyrejse samt ophold i Ukraine i turen er der særlige bestemmelser gældende. Turen gennemføres ved minimum 40 deltagere (max 45) tilmeldte senest den 1/3 2017. Depositum 1000 kr pr person, restbetaling og bindende tilmelding senest 45 dage før afrejse. Der er ikke mulighed for refusion så det anbefales på det kraftigste at der tegnes afbestillingsforsikring og sygeforsikring med mindre en sådan haves i forvejen.

Pris pr person 10.990 kr

Tillæg for enkeltværelse 1.950 kr

Torsdag. Turen starter i det nordvestlige Polen i Stettin hvortil vi ankommer først på eftermiddagen. Herefter vil der være noget tid på egen hånd inden der er aftensmad på en god restaurant.

Fredag efter morgenmaden kører vi til Wroclaw. Undervejs gør vi blandt andet holdt ved verdens største kristus statue. Vi forventer at ankomme til Wroclaw omkring klokken 14.00 hvorefter vi checker ind på hotellet. Vi skal herefter med en lokal guide se Raclawicka som er det store panorama maleri der blev flyttet fra Lvov til Wroclaw. Der afsluttes med en byrundtur i det centrale Wroclaw. Aftensmaden spiser vi på en god restaurant i centrum. Herefter vil der være tid til at kigge nærmere på byen om aftenen på egen hånd.

Lørdag for interesserede kører vi en udflugt til et af polens bedst kendte slotte, Kziaz slottet ved Walbrzych. For de der hellere vil det er dagen på egen hånd til at opleve Wroclaw nærmere. Om aftenen spiser vi aftensmad på en god restaurant i Wroclaw.

Søndag efter morgenmaden sætter vi kursen mod Auschwitz, køretid cirka 2,5 time. Her skal vi på rundvisning, vores dansktalende guide er naturligvis med men selve guidningen skal foretages af lokale guider. Herefter kører vi den sidste times tid til vores hotel i Krakow hvor vi checker ind. Vi skal spise aftensmad på en god restaurant i Krakows centrum.

Mandag efter morgenmaden er vi klar til en byrundtur i Krakow, denne afsluttes med et besøg i den verdensberømte Wieliczka saltmine. Vores dansktalende guide er med, med selve guidningen skal foretages af lokale guider. Herefter kører vi tilbage til hotellet hvor der vil være lidt tid på egen hånd inden vi skal have aftensmad på en god restaurant.

Tirsdag for interesserede kører vi en udflugt til Zakopane. For de der hellere vil det er dagen på egen hånd til at opleve Krakow nærmere. Om aftenen spiser vi aftensmad på en god restaurant i Krakow.

Onsdag kører vi efter morgenmaden til Rzeszow hvor vi skal have en bytur med lokal guide der viser os de mest interessante seværdigheder i byen, derefter til den gamle fæstningsby Przemysl hvor vores lokal guide venter på os for at give os en rundvisning til de mest interessante seværdigheder i byen. Vi checker ind på vores hotel. Om aftenen skal vi spise på en god lokal restaurant.

Torsdag efter morgenmaden kører vi mod den polsk-ukrainske grænse som vi krydser for at køre de sidste cirka 100 kilometer til Lvov hvor vi skal checke ind på vores hotel, det super lækre 5 stjernede Citadell Inn, der som det fremgår af navnet er indrettet i det gamle Citadel med en fantastisk udsigt over det gamle Lvov. Vores lokale guide møder os og viser os de mest interessante seværdigheder i centrum. Om aftenen spiser vi på Beer Factory i Lvov hvor vi har reserveret gode pladser så vi har første parket til det flotte show der opføres undervejs under middagen.

Fredag efter morgenmaden er vi klar til en lidt mere dybdegående rundtur i Lvov inden resten af eftermiddagen er på egen hånd til at kigge nærmere på byen. Om aftenen slutter vi vores rundrejse af med en herlig 5 retters menu på Citadell inn.

Lørdag kører vi efter morgenmaden til lufthavnen hvor DAT – Danish Air Transport er klar til at flyve de cirka 2,5 timer fra Lvov til Københavns lufthavn.

Pris pr person 10.990 kr

Tillæg for enkeltværelse 1.950 kr

LÆG ET SVAR