OPLEV POLEN 6 DAGE 2.490 PR PERSON

Vi har et rigtigt godt tilbud til de der er nysgerrige på at opleve Polen på en lille rundrejse til Stetttin, Torun, Ciechocinek, Chelm, Bydgoszcz og sidst men ikke mindst den gigantiske korsridderborg i Malbork.

INKLUDERET I TUREN DEN 12/2 – 17/2 2017

5 overnatninger på hotel
5 x morgenmad på hotel
4 x aftensmad
Entre graderværk
Entre Malbork
Byrundtur Torun
Udflugt til Ciechocinek
Udflugt til Malbork

PROGRAM FOR TUREN:

Den 12/2 2017 overnatter vi i Stettin på hotel Focus. Eftermiddag og aften i Stettin er på egen hånd. Aftensmad på god lokal restaurant.

Den 13/2 2017 kører vi fra Stettin til Torun der ligger ved Wislafloden i det centrale Polen. Efter ankomst arrangerer vi en bytur med lokal guide, så du lige får sat byen på plads i hukommelsen og er klar til at gå på oplevelse i byen allerede om aftenen. Vi bor på hotel Mercure der ligger få minutters gang fra Toruns middelalder bydel. Hvis vi ikke er for mange bor vi på Hotel Gromada der ligger 100 meter fra torvet. Vi spiser aftensmad på en god restaurant på byens torv.

Den 14/2 2017 kan du opleve Torun på egen hånd eller du kan vælge at køre med på udflugt til Ciechocinek og se de store graderværk, denne udflugt tager ca. 4 timer. Aftenen er på egen hånd.

Den 15/2 2017 kan du igen vælge om du vil bruge tiden i Torun eller du kan tage med når vi kører til Malbork hvor vi skal se den fantastiske korsridderborg. Denne udflugt tager ca. 7 timer. Aftensmaden spiser vi på en god restaurant i den gamle bydel.

Den 16/2 2017 kører vi, efter morgenmaden, til Bydgoszcz hvor vi gør ophold nogle timer hvor vi så har lejlighed til at kigge på den centrale del af byen . Herefter kører vi til Stettin hvor vi overnatter på hotel Focus. Aftensmad spiser vi på en god lokal restaurant.

Den 17/2 2017 er der hjemrejse fra Stettin klokken 12.00.

Rejserne koster 2.490 kr pr person.

 

Køreplan og bestilling, afrejse fra Sjælland

Hvis du vil se mere omkring Torun kan du se på:

Rejsemagasin om Torun

LÆG ET SVAR