Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Saarbrücken

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Saarbrücken

Moderne Saarbrücken blev grundlagt i 1909 da tre byer blev slået sammen til en. Byen afspejler stadig sine rødder i de romerske bosættelser som karakteriserede regionen for mange århundreder siden. Under Romerriget var Saarbrücken et regionalt kraftpunkt, men da riget brød sammen gjorde byen det også. Alle dens befæstninger blev ødelagte og byen blev en spøgelsesby i mere end et århundrede.

I de 15. og 16. århundreder begyndte byen at blive genopbygget og til sidst endte den med at genvinde sin forrige indflydelse i regionen. Byen har været adskilt fra Tyskland to gange i det 20. århundrede på grund af de to verdenskrige. I denne periode var Saarbrücken hovedstaden for nye territorier.

Selvom Saarbrücken har sine rødder i Romerriget er det ikke noget man som besøgende ville lægge mærke til, på grund af byens modernitet. Da Romerriget begynde at bryde sammen blev byens befæstninger ødelagte og langt de fleste flyttede væk fra området i størstedelen af et århundrede før de kom tilbage for at genopbygge byen. Moderne Saarbrücken er en kombination af tre byer som sluttede sig sammen til en stor by først i det 20. århundrede, men byen byder stadig på sin 17. århundredes charme som kan få enhver til at smile.

Der er nogle fantastiske historiske landmærker i Saarbrücken

En af de vigtigste steder at besøge i Saarbrücken er den gamle Saar bro. Den smukke firebuede bro blev oprindeligt færdigbygget i 1546 og selvom den har lidt megen skade under krigene som har taget sted i regionen er den stadig noget helt specielt. Gå en tur langs broen ved solnedgang for at nyde den vidunderlige udsigt!

Selvom Saarbrücken Slot ikke er et typisk europæisk middelalderslot, på grund af de mange gange det er blevet udjævnet igennem de sidste 1.000 år, er barokbygningen fra det 18. århundrede som står på grunden nu et fantastisk sted at besøge. Bygningen bruges til administration, så det er ikke alle dele af den som er åbne til det offentlige. Derudover byder det Historiske Museum på en masse interessante godbidder vedrørende den lokale kultur.

Hvis du er på udkig efter et udendørs eventyr anbefaler vi et besøg til de gamle Roman Castra ruiner. Området er småt i forhold til andre ruinområder rundt omkring i verden og parken er lettere tilgroet, men af denne grund er det ikke mindre af en fantastisk oplevelse. I denne rolige oase indenfor bygrænserne kan du nyde en afslappet gåtur i dine forfædres fodspot.

Ruinområdet er på ingen måde stort. Faktisk beskrives det bedst som en lille park, men derfor er det stadig et roligt sted at tilbringe en stund når du har brug for en pause fra byens summen.

Saarbrücken er hjemsted for en af de mest unikke mindesmærke i hele verden. Det blev designet i 1993 af lokale studerende og Jochen Gerz. Flere en 2.100 af fliserne som viser vejen til slottet blev gravet op for at skabe mindesmærket. Bag på stenene kan du finde navnene på jødiske kirkegårde. Stenene blev erstattede for at kommunikere problemet som forårsages af racisme. Det er gratis at besøge det usynlige mindesmærke.

Enhver turist vil uden tvivl nyde den realisme byen byder på som især kan mærkes i Skt. Johanner Markedsplads. Dette er det bedste sted til at møde nye mennesker og udforske byen på en solrig dag. Pladsen har været en gågade i næsten fire årtier og er den bedste måde at udforske Stengel trekanten på. Dens butikker, restauranter, barer, og bistroer er åbne hele dagen.

Saarbrückens kultur involverer også teater, museer, adskillige parker, og haver. Den fransk-tyske have på 50 hektar byder på familievenlige udforskningsmuligheder og adskillige caféer. Universitetet byder på en botanisk have og besøgende kan nyde vildhedsparken hvor der både er legepladser og husdyr som kan håndfodres.

Tre museumsbesøg helt gratis? Kun i Saarbrücken!

Hvis det regner en dag mens du befinder dig i byen bør du tilbringe en dag i Kreisstandehaus. Her er der hele tre museer du kan besøge – og det koster ingenting! På Saarland Museet udstilles der malerier, gobeliner, skulpturer, og porcelæn fra de sidste 1.000 år fra regionen i Tyskland og naboregionerne i Frankrig. Hvis du gerne vil have et indblik i regionens historie fra de romerske og keltiske tider kan du besøge Museum für Vor-und Frühgeschichte, hvor du blandt andet kan se guldsmukker fra det 4. århundrede f.Kr. Vi anbefaler at du tilbringer en hel dag i Kreisstandehaus så du har tid til at udforske alle museerne.

Saarbrücken er et af de få steder i verden hvor du kan få et indblik i Mithraismen, en hellenistisk mysteriereligion. Religionen blev praktiseret i omkring fire århundreder og uddøde til sidst da Kristendommen blev udbredt. De som praktiserede Mithraismen mødtes naturlige steder, såsom grotter, sandsynligvis til måltider. Nogle gange var der søjler eller udskæringer ved indgangen og sofaer eller andre loungemøbler i mødestedets indre. Sørg for at besøge Halberg Hill, hvor du kan se et af de bedst bevarede tilbedelsessteder i hele verden.

Ludwig Kirken byder på endnu en unik udforskningsmulighed i Saarbrücken. Kirken er udført i barokstil og er et af de mange symbolske bygninger i byen. Den betragtes ofte som en af de vigtigste kirker indenfor den protestantiske tro i Tyskland. Gud symboliseres af solstråler inde i kirker og store dele af dens indre er dekoreret med hvid stuk som afspejler skyerne i himlen. Pladsen som omgiver kirken spillede en vigtig rolle i dennes konstruktion og tilbyder en fantastisk fodgængeroplevelse.

Hvad har Saarbrücken ellers at byde på?

Hvis du er på udkig efter en hyggelig aften i Saarbrücken efter en lang dag fyldt med sightseeing anbefaler vi at du besøger Wally’s Irish Pub. Pubben er populær blandt både lokale og turister og præges af en gæstfri atmosfære. Hvis du gerne vil møde nye mennesker er Wally’s det perfekte sted. Hvis du kan stole på den irske ejer (som ikke hedder Wally) vil det blive en fantastisk oplevelse.

Hvis du hellere vil tilbringe en stille og rolig aften i byen bør du overveje at besøge Thalia Bucher. Denne dejlige, lille boghandler tilbyder bøger på adskillige sprog. Det er ikke noget for alle, men hvis du synes godt om tanken om at finde et lille hjørne i en fremmed by hvor du kan sidde og læse en bog eller to er dette det perfekte sted for dig.

Du vil uden tvivl få brug for en bid mad en gang imellem mens du er på besøg i Saarbrücken. Hvis du er sulten og godt kunne tænke dig at spise et livligt sted med lækker mad anbefaler vi Kulturcafé. Den tiltrækker som regel de yngre indbyggere i byen om aftenen og maden er ikke ligeså gotisk som caféens indre ellers ville bilde dig ind.

To spisesteder + et køkken = perfektion

Mens du er i Saarbrücken bør du besøge Zum Stiefel – byens kulinariske vidunder. Det er en meget tysk oplevelse at spise her og restaurantens køkken og spisestue deler begge plads med byens ældste mikrobryggeri. Uanset om du gerne vil have en frisk øl som er blevet brygget efter en familieopskrift eller hellere vil have en klassisk tysk ret til en rimelig pris er Zum Stiefel det perfekte sted.

Hvis du er ude efter en mere lokal atmosfære anbefaler vi Café Kostbar. Caféen byder på lidt af en modkultur samt en masse studerende, men den er populær takket være sin fantastiske mad og overkommelige priser. Der er daglige frokosttilbud og adskillige lækre salater at vælge mellem.

Rejser til Saarbrücken, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Saarbrücken og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Saarbrücken Tourist Information

Rathausplatz 1
66111 Saarbrücken

T: +49 0681 938090
F: +49 0681 9380939

www: Website Link

Tourismus Saarland

Tourismus Zentrale Saarland GmbH
Franz-Josef-Röder-Str. 17
66119 Saarbrücken

T: +49 (0) 681 927 200

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Tyskland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#germany #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Saarbrücken
fog
10 ° C
11.3 °
9 °
99 %
2.1kmh
46 %
man
16 °
tirs
18 °
ons
21 °
tors
17 °
fre
8 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Saarbrücken #iSaarbrücken #VisitSaarbrücken #Saarland #visitsaarland #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her