Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Sakskøbing

Danmark

#Denmark Rejser i Danmark       #Denmark #Scandinavia #Europe #TouristInformation #Adventure #Holiday Danmark Covid-19 / Coronavirus

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Sakskøbing

I dag er der adskillige kendte destinationer på Lolland, der kan besøges. En af dem er bestemt Sakskøbing. I dag bor der omkring 9.400 mennesker i Sakskøbing. Det charmerende sted, der var i stand til at opretholde en vis tilbageholdenhed, er stadig i dag et paradis for gæster, der søger fred og ro. Sakskøbing er en af ​​de ældste bosættelser på Lolland.

På trods af sin store alder tilbyder Sakskøbing få historiske bygninger i Danmark. Det mest interessante syn på stedet er den romanske kirke. Det stammer fra det 13. århundrede og er bevaret i god stand indtil i dag. Sakskøbing er bedst kendt for sin placering. Dette har gjort stedet til et populært mellemstation. Da det er på E47, er det populært blandt turister.

En ferie i Danmark er en glimrende måde at opdage Sakskøbing med alle sine ru kanter på. På markedspladsen støder du f.eks. På et gammelt monument fra 1939. Det blev rejst for de mange polske mænd og kvinder, der arbejdede i markerne i landsbyen og det omkringliggende område. Denne forbindelse kan spores tilbage til det 19. århundrede. På det tidspunkt ledte mange polakker arbejde i Danmark. Nogle af dem blev for evigt. Selv i dag er der katolske kirker, der holder deres masser på polsk.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Infohus Sakskøbing

Torvet 16
4990 Sakskøbing

T: +45 42 32 88 52

www: Website Link

Visit Lolland-Falster

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Danmarks turistkontor

#Touristboard Denmark Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #Denmark #visitDenmark #iDenmark #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Danmark valuta, Krone

1 Krone = 100 Øre. 50 øre 1, 2, 5, 10, 20 Kroner50, 100, 200, 500, 1000 Kroner Danish National Bank #Denmark #krone #dkk #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Sakskøbing
overcast clouds
14.5 ° C
14.5 °
13.4 °
79 %
5kmh
93 %
søn
16 °
man
16 °
tirs
17 °
ons
16 °
tors
15 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Sakskøbing #iSakskøbing #VisitSakskøbing #Denmark #VisitDenmark #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her