Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Salou

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Salou

Salou ligger på Costa Dorada, og det er et af de steder, hvor gæsterne vender tilbage igen og igen, og med god grund! Her er der garanti for solskin og en sjov ferie, og Salou danner den perfekte kulisser for en badeferie.

Kilometer efter kilometer af sandstrand med små rolige bugter og livlige strande i passende afveksling gør stedet til en yndet destination både for soldyrkerne og par på romantisk daseferie. I Llevant er der masser af vandsport, du kan afprøve, mens du nyder det spanske solskin. Hvis I vil udforske området, har nabobyerne Cambrils og La Pineda fantastiske strande med det blå flag.

Familierne bliver helt overvældet over de mange aktiviteter og attraktioner, der er i Salou, fra strande til forlystelsesparker. Hvis I vil på en udflugt for hele familien, tager I til forlystelsesparken PortAventura og Aquarium, der ligger lige uden for byen. Der er mange sjove forlystelser, og I får en uforglemmelig og dejlig dag. Der er også altid mulighed for at opleve livet i havet på en tur i glasbundsbåd eller tage en tur på hesteryg langs stranden. For de kulturinteresserede er en tur til Tarragona, der ligger i nærheden, interessant med ruiner fra oldtiden, et amfiteater og en akvædukt.

Foretrækker I fred og ro, er der mange områder, hvor I kan komme lidt væk fra de velbesøgte strande og fyldte restauranter. Tag en gåtur langs kysten til Cape Salou, hvor i finder rolige steder i de små bugter langs klippekysten. Samtidig er det en meget smuk gåtur langs kysten. Ved den historiske by Tarragona er strandene også mere rolige og kysten uspoleret.

Rejser til Salou, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Salou og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Office Salou

Passeig de Jaume I 4
43840 Salou
Tarragona

T: +34 977 35 01 02

www: Website Link

Àgencia Catalana de Turisme

Paseo de Gracia 105, 3º planta
08008 Barcelona

T: +34 934849900

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Barcelona
clear sky
23.4 ° C
27.2 °
20.4 °
65 %
7.2kmh
0 %
man
24 °
tirs
21 °
ons
17 °
tors
22 °
fre
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Salou #iSalou #VisitSalou #Catalunya #Catalonia #CatalunyaExperience #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her