Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Salzburg

Østrig

#Austria Rejser til Østrig Smukke bjergudsigter, udsøgte koncerthaller, god mad og drikke samt et væld af seværdigheder. De Østrigske alper byder på skiferier året rundt og...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Salzburg

Salzburgs særlige blanding af raffinement, charme og elegance opleves bedst ved blot at vandre i byens omgivelser. Wolfgang Amadeus Mozarts fødeby er malerisk beskyttet af de omkringliggende bjerge og strækker sig langs Salzach floden nær grænsen til Tyskland.

Salzburg blev stort set bygget af tre biskop-prinser i slutningen af ​​det 16. og det tidlige 17. århundrede, hvilket er det, der giver byen sin italienske smag og dens skyline præget af utallige middelalderlige spir, kupler, klokketårne ​​og tårne. Den gamle by, på den sydlige bred af floden, er et barok mesterværk af kirker, pladser, gårde og springvand, der oser af charme.

Hvis det ikke er et billede af Barok arkitekturen du kommer til at tænke på, er det sandsynligvis billedet af Julie Andrews, der spadserer gennem byen i filmen “The Sound of Music”.

Højdepunktet ved et besøg i Salzburg er en rundvisning i Hohensalzburg slottet fra det 11. århundrede der ligger på en klippe 120 meter over byen og er aldrig blevet erobret af fjendtlige styrker i løbet af sine over 900 års eksistens. Det er næsten en separat landsby i sig selv. Bygget i det 11. århundrede er Hohensalzburg blevet udvidet gennem århundrederne og er i dag et af Europas mest genkendelige vartegn.

Salzburg Festival blev grundlagt i 1920 og afholdes i løbet af 5 uger i juli og august. Hvis du ikke kan komme til Salzburg til denne festival, kan du måske komme til Kontracom, som er en alternativ kunstfestival der fokuserer på samtidskunst og musik.

Bedste seværdigheder i Salzburg

Tanzmeisterhaus var Mozarts familiehjem. Efter 1945 blev huset ombygget og er nu indrettet til museum der viser 1700 tals instrumenter.

Moderne Galerie er indrettet i et 1600 tals palads og viser østrigsk grafisk kunst og fotografi.

Domplatz , bygningerne på dette smukke torv er arkitektoniske mesterværker, midt på torvet rejstes i 1771 en søjle til hæder for Jomfru Maria.

Dom, er Salzburgs katedral opført i årene 1614 – 1655, det store bygningsværk er hovedsageligt opført i barok byggestil. Inden døre virker kirken endnu større og den er smukt beklædt med marmor , stukkaturarbejder og malerier. Det var her i kirken at Mozart blev døbt.

Hohensalzburg hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over Salzburg er ærkebispernes tidligere residens. Borgen ligger på et plateau 120 meter over Salzach floden og Salzburg. Opførelsen af borgen tog sin begyndelse i 1077 og Hohensalzburg blev gennem de følgende 200 år konstant udvidet. Skt Georgs kirken er dekoreret med rød marmor og flotte udskæringsarbejder. På borgområdet kan du besøge Burgmuseum der har en større udstilling af middelalder kunst og våben.

Stift Nonnberg klosteret ligger lige ved siden af borgen, klosteret blev grundlagt så tidligt som i 714 og er dermed det ældste kloster i de tysktalende lande.

Petersfriedhof ligger op imod Mönchbergs klipper , katakomberne afspejler Salzburgs historie. 1400 tals kapellet er dedikeret til Skt. Margrete.

Stiftskirche Skt. Peter denne tidligere romanske basilika undergik ombygning i slutningen af 1600 tallet. De tre skibe er meget rigt dekoreret i barok stil

Franziskanerkirche er en sammenblanding af to byggestile med et romansk kirkeskib og et gotisk kor. Højalteret er fra 1708 og den flotte statue af Jomfru Maria er fra slutningen af 1400 tallet.

Pferdeschwemme blev opført i 1695 og gennemgik en ombygning i 1732 , det er en stor konstruktion med rige dekorationer i form af frescoer og smukke udskæringsarbejder.

Judengasse er Salzburgs gamle jødiske kvarter

Rezidensplatz , denne flotte plads ligger mellem residensens og katedralen , på pladsen finder du også klokkespillet med 35 klokker opført i 1702. Den flotte fontæne midt på pladsen er fra 1600 tallet.

Residenz var tidlige ærkebiskoppens residens , bygningerne blev oprindeligt påbegyndt opført i 1585 , og udvidet i starten af 1700 tallet. Residenzgalerie giver dig adgang til 15 værelser indeholder samlinger af malerier fra 1500 – 1800 tallet. Under gennemgangen læg da mærke til de flotte keramik ovne i værelserne.

Mirabellgarten disse smukke haver blev anlagt i 1690. I mirabellgarten finder du også Slazburger barockmuseum der udstiller europæisk 1600 og 1700 tals kunst.

 

Here you can search and compare prices for travel and holiday trips. On the site you also find travel deals as well as general travel information, guides, “good to know” and facts about the city. You will also find updated current weather and weather forecasts for the city.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Salzburg Tourist Information

Auerspergstrasse 6
5020 Salzburg

Tel.: +43 0662 889870
Fax: +43 0662 8898732

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Østrigs turistkontor

#Touristboard Austria Tourism Authority Österreich Werbung Vienna Vordere Zollamtsstraße 13 1030 Wien Austria T: +43 (0) 1 58 866 0 F: +43 (0) 1 58 855 20 Social Media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO#austria #visitaustria #iaustria #touristinformation...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Julemarked i Salzburg

Salzburg turistinformation Hotel & Apartment Salzburg Salzburg Julemarked Salzburg er Mozarts by fyldt med musik og det er en kunstby med en smuk gammel by, Altstadt, fyldt...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Østrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#austria #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Salzburg
broken clouds
10.9 ° C
12.5 °
9.7 °
99 %
1.5kmh
75 %
man
12 °
tirs
17 °
ons
19 °
tors
20 °
fre
11 °

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#austria #salzburg #isalzburg #visitsalzburg #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation #salzburgerland #salzburgaustria #salzburgcity #igerssalzburg

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her