Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Sandkås

Danmark

#Denmark Rejser i Danmark       #Denmark #Scandinavia #Europe #TouristInformation #Adventure #Holiday Danmark Covid-19 / Coronavirus

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Sandkås

Sandkås er et dejligt feriested ikke langt fra Allinge-Sandvig. I den store naboby er der alt til dine daglige behov. Der er nogle gode hoteller i Sandkås, som normalt bookes ud tidligt på grund af deres bekvemme beliggenhed. Forresten er Sandkås kun en del af Tejn. Sandkås er kendt for sine smukke badebade.

Sandkås ligger lige ved kysten. Besøgende bør forkæle sig med luksusen ved at reservere et værelse med havudsigt. Østersøens specielle magi, som er så fuldstændig forskellig fra f.eks. Middelhavet, har altid fascineret mennesker. Der er mange grønne områder og træer i Sandkås. Et lille stykke skov er kun få minutters gang væk.

Sandkås har ingen specielle attraktioner at tilbyde. Men den nærliggende Allinge-Sandvig er fyldt med interessante steder. Havnen blev engang sprængt ud af en hård granitsten og er absolut værd at se. Kort efter Allinge-Sandvig er helleristningerne ved Madsekakke. De blev skabt i bronzealderen.

Det nærliggende Hammershus, den ældste borgruin i Nordeuropa, bør ikke gå glip af. Det er godt bevaret og ser stadig imponerende ud i dag. Enhver interesseret i historie vil også se på de fire Bornholm rundkirker. De er i Nyker, Nylars, Osterlars og Olsker. De blev ikke kun brugt til religiøse formål, men fungerede også som defensive strukturer. NaturBornholm eventyrcenter i Aarkirkeby giver information om Bornholms naturlige historie på en meget moderne og underholdende måde.

Store Sandkås og Lille Sandkås er navnene på to meget smukke badebade. Det er særligt behageligt, at bugterne hver især er skjult. Sandet er fint, og vandet er klart. Du bør ikke komme for tidligt til en strandferie, da årstiderne flyttes lidt tilbage på grund af øens placering.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Sandkås Tourist Information

Bornholm Visitor Centre
Ndr. Kystvej 3
3700 Rønne

T: +45 5695 9500

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Danmarks turistkontor

#Touristboard Denmark Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #Denmark #visitDenmark #iDenmark #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Danmark valuta, Krone

1 Krone = 100 Øre. 50 øre 1, 2, 5, 10, 20 Kroner50, 100, 200, 500, 1000 Kroner Danish National Bank #Denmark #krone #dkk #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Rønne
overcast clouds
15 ° C
15 °
15 °
88 %
2.6kmh
100 %
ons
15 °
tors
16 °
fre
15 °
lør
14 °
søn
14 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Sandkås #iSandkås #VisitSandkås #Denmark #VisitDenmark #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her