Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Sanremo

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Sanremo

Denne gamle romerske by byder på en fantastisk udsigt som folk er kommet langvejs fra for at se igennem det sidste århundrede. Sanremo er en af de byer hvor ældgammel charme mødes med moderne raffinement på en ubeskriveligt fantastisk måde, så du kan slappe af lige som det passer dig.

Tag på hvalsafari.

Selvom bådene ofte er ret så fyldte under højsæsonen er det at komme ud på vandet og se vilde delfiner og hvaler en oplevelse du for alt i verden ikke bør springe over. Der er utallige selskaber at vælge imellem, men hvis du gerne vil slippe for menneskemængden er der også mulighed for at leje sin egen båd.

Tag til madlavningstime.

PizzAcademy tilbyder pizzakurser som varer en eller to dage, så du kan lære at lave traditionelle italienske pizzaer. Det er god underholdning, men der er også noget helt specielt over at lære at lave pasta og lækre autentiske sauce fra bunden. Til sidst vil du modtage en gavepose med lokalt værktøj og produkter du selv kan nyde. Det er prikken over i’et.

Slap af på stranden.

Tre Ponti byder på fine sandstrande og bløde bølger, takket være volden som er bygget ude i vandet. Du kan klatre ud på strandens rip-rap hvis det frisker, svømme en tur, eller bare sætte dig ned og nyde et stille øjeblik.

Sanremo byder på afslapning, hyggelige sidegader, betagende vandrestiger, og kulturelle oplevelser i overflod, så du vil umuligt kunne løbe tør for aktiviteter under dit besøg. Du vil elske denne by.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Regione Liguria

Piazza De Ferrari 1
16121 Genova

T: +39 010 54851

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Sanremo
clear sky
25.2 ° C
26.6 °
24.3 °
69 %
3kmh
4 %
ons
25 °
tors
25 °
fre
25 °
lør
26 °
søn
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Liguria #LaMiaLiguria #Sanremo #iSanremo #VisitSanremo #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her