Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Schloss Gerzen

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Om hotellet

Dette hotel er indrettet i et slot fra det 16 århundrede der ligger et smukt parkområde og med en skøn beliggenhed i den bayerske landsby Gerzen.

I 1560 lagde greven af Seyboldsdorf grundstenen til slottet der er en smuk renæssancebygning. I 1597 blev slottet solgt til greven af Vieregg, der havde valgt at forblive i den katolske tro og derfor var blevet fordrevet fra Mecklenburg der var blevet protestantisk.

Værelserne på hotellet er smukt indrettet med trægulve og møbler i antik stil. Hvis du vil opleve området omkring Gerzen er de mest nærliggende seværdigheder Bayernpark i Reisbach og Erdinger Therme spa.

Hvis du vil have storby med i oplevelserne er de nærmeste byer Landshut, Deggendorf, Passau og naturligvis Bayerns hovedstad, München.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Gerzen
broken clouds
-0.4 ° C
2.3 °
-2 °
98 %
1.8kmh
71 %
søn
6 °
man
4 °
tirs
3 °
ons
4 °
tors
2 °

City guides

Passau

#Passau Visit Passau Det siges at alle kommer gennem Passau på et tidspunkt. Konger, kejsere og købmænd har alle overnattet i Passau gennem århundrederne. Denne by ligger...

München

#Munich Visit München München er hovedstaden i Bayern og for mange rundt omkring i verden er byen kendt som vært for de olympiske lege i 1972....

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her