Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Schwalenberg

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Schwalenberg

Schwalenberg ligger i Centraltyskland. Den blev grundlagt i det 10. århundrede og udfordringen ved et besøg er at se så meget som muligt. Der er imødekommende værter, mulighed for at gå stort set alle steder hen, og fantastiske udsigter. Læs videre for at finde ud af hvad vi anbefaler at du indarbejder i din rejseplan.

Udforsk byens tidlige historie.

I flere århundreder har besøgende flokket til Schwalenberg for at se byens Burg, hvilket er blevet lavet om til en hotel/restaurant blanding. Hovedgaden er brostensbelagt og byen byder på mange bindingsværkshuse og middelalderlige offentlige bygninger du kan udforske.

Hyg dig i Freizeitzentrum ved Schieder Søen.

Dette rekreationsområde giver dig adgang til Schieder Søen. Det er en af de lokales yndlingssteder. Her kan du finde store grønne områder, vandretursstier, og en tilgængelig park generelt. Forbered dig dog på at alt foregår på tysk.

Tag en bondegårdsrundvisning.

Agroturismen i denne nordlige centrale del af Tyskland blomstrer, så det er let at få et indblik i den lokale hverdag. Bondegårde i regionen har daglige åbningstider for turister og er ofte åbne om weekenden, så sørg for at planlægge et besøg på forhånd. Hvis det ikke kan lade sig gøre bør du i det mindste se de dejlige grønne bakker som omringer byen. Der ligger masser af dejlige oplevelser i vente i Schwalenberg.

Schwalenberg byder besøgende på muligheden for at udforske middelalderhistorie og samtidig nyde en moderne ferie. Det er et roligt, smukt, og perfekt sted.

Rejser til Schwalenberg, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Schwalenberg og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourismus Nordrhein-Westfalen

Tourismus NRW e.V.
Völklinger Straße 4
40219 Düsseldorf

T: +49 (0) 211 91 320 500
F: +49 (0) 211 91 320 555

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Tyskland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#germany #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Schwalenberg
broken clouds
2.8 ° C
4.9 °
1.3 °
91 %
2.6kmh
56 %
søn
6 °
man
6 °
tirs
6 °
ons
5 °
tors
2 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Schwalenberg #iSchwalenberg #VisitSchwalenberg #NorthRhineWestphalia #VisitNRW #DeinNRW #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her