Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Schwerin

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Schwerin

Schwerin er omgivet af mange søer, der giver dig chancen for at udforske, historien om denne region er rig og går tilbage til det 10. århundrede.

Schwerin Slot er byens vartegn

Du finder Schwerin slot på en ø i en sø, der har samme navn. Slottet var sæde for hertugene af Mecklenburg i århundreder, men i dag er det sæde for statsparlamentet. Det første slot på dette sted går tilbage til det 10. århundrede, men det nuværende palads blev afsluttet i 1857.

Et andet smukt syn at se i Schwerin er katedralen, oprindeligt dedikeret til Mary og Saint John. Tårnet blev bygget i 1893 og det er over 115 meter højt.

Sankt Nicolai Kirke er også et vidunderligt syn at se med et besøg i Schwerin. Oprindeligt bygget i det 13. århundrede, men ødelagt i en større storm omkring 5 århundreder senere og måtte genopbygges fuldstændigt. Dette ændrede bygningen til at være mere af en barokstil.

State Museum of Technology ligger i flere rum i slottet. Mange af udstillingerne her er praktiske og interaktive, hvilket giver folk unikke oplevelser, såsom at se en ildtunnel, der også fungerer som et laboratorium. Hvis du leder efter en familievenlig oplevelse, er dette stedet at besøge.

Rejser til Schwerin, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Schwerin og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Schwerin

Stadt Schwerin
Am Markt 14
19055 Schwerin

T: +49 0385 59 25 2-12
F: +49 0385 55 50 94

www: Website Link

Tourismus Mecklenburg-Vorpommern

Tourismusverband Mecklenburg-Vorpommern e.V.
Konrad-Zuse-Straße 2
18059 Rostock

T: +49 (0)381 403 05 00
F: +49 (0)381 403 05 55

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Julemarked i Schwerin

Schwerin Turistinformation Hotel & Apartment Schwerin Schwerin Julemarked   Weihnachtsmarkt Schwerin I Schwerin har de smukke bindingsværkshuse flot pyntede butiksvinduer og de hyggelige stræder i den gamle bydel dufter...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Tyskland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#germany #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Schwerin
overcast clouds
24.4 ° C
27.2 °
23.2 °
51 %
3.1kmh
87 %
ons
24 °
tors
29 °
fre
19 °
lør
25 °
søn
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Schwerin #iSchwerin #VisitSchwerin #MecklenburgWesternPomerania #aufnachmv #mecklenburgvorpommern #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation