Få et tilbud på en grupperejse med bus hos os

Se Münster fra oven i denne flotte HD film fra Münster kommunes presseafdeling. Tag en flyvetur over Münster og se Prinzipalmarkt, Dom, Lamberti-Kirche og andre af Münsters seværdigheder.

Ideer til at gøre og se i Münster

Westfälisches Museum für Naturkunde

Westfälisches Museum für Naturkunde er byens naturhistoriske museum med flotte udstillinger omkring mineralogi, geolog , paleontologi, botani og zoologi.
video

Flogging Molly Koncert 2016

Flogging Molly - "What's Left of the Flag" Aktuelle koncertdatoer, tider og byer kan du se på: Flogging Molly Flogging Molly official website med biografi, audio, discografi,...

Mere information om Tyskland

Tyskland (officielt Forbundsrepublikken Tyskland (tysk: Bundesrepublik Deutschland) er en føderal stat af 16 delstater i det vestlige Mellemeuropa. Landet grænser i nord op til Danmark, i vest til Frankrig,Luxembourg, Belgien og Holland, i syd til Schweiz og Østrig og i øst til Østrig, Tjekkiet og Polen. Hovedstaden er Berlin.

Som nationalstat blev Tyskland først samlet i 1871, mens den nuværende stat er en fortsættelse af den vesttyske forbundsrepublik fra 1949. I 1990 blev DDR indlemmet i forbundsrepublikken som fem østtyske delstater.

Med sin centrale beliggenhed har Tyskland haft afgørende indflydelse på Europas historie. I dag er landet med sine mere end 80 millioner indbyggere det folkerigeste i EU. Tysklands økonomi er også den største i EU og den fjerdestørste på verdensplan. Som verdens største eksportnation anses landet for motoren i europæisk økonomi. Landet er bl.a. en vigtig aktør i G8 og NATO. Efter USA er Tyskland verdens mest populære destination for indvandring

Du kan blandt andet læse udførlig beskrivelse af Tyskland på Wikipedia som denne tekst er et lille uddrag af

Links til ferie i Tyskland:

Vejret i Tyskland

Tyskland turistinformation

Valutakurser

Ambassade i Tyskland

UM Tyskland

Du kan skifte tekststørrelsen med +/- herunder

Tyskland har meget at byde på!

Vi er sociale !

4,766FansLike
86FølgereFølg
169FølgereFølg
47FølgereFølg
0LikesLike
181AbonnementerAbonner

LÆG ET SVAR