Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Sevilla

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Sevilla

Sevilla er en by i Andalusien i Spanien. Der er så mange arkitektoniske vidundere i byen, at du vil have svært ved at se væk.

Den gamle bydel er en af de største af sin slags i hele Europa. Her er der flere end 4 kvadratkilometer at udforske, enten med guide eller på egen fod. Derudover er Sevilla den eneste flodhavn i hele Spanien, 80 kilometer fra Atlanterhavet.

Sevilla har tre steder på Verdensarvslisten

Sevillas gamle bydel er hjemsted for tre enestående destinationer: Alcazar paladset, katedralen, og det Ostindiske Generelarkiv. Din tur rundt i Sevilla bør starte med paladset, hvilket er det ældste kongelige palads som stadig er i brug i verden i dag. Jomfrugården er noget helt for sig selv. Det indviklede håndværk beviser, at det var talentrige hænder som hjalp til med byggeriet.

Katedralen er dedikeret til Sankt Mary of the See. Det er den største gotiske katedral i hele verden og en af de tre største katedraler generelt. Den blev færdig i det 16. århundrede; formålet med bygningens grandør var at fremvise byens daværende rigdom. Ifølge de traditionelle historier sagde de lokale myndigheder, at de skulle bygge en stor, smuk kirke som ville få folk til at tro, at de var skøre. Så det var præcis det de gjorde!

Generelarkivet befinder sig på den gamle markedsplads og anvendes som opbevaringssted for et stort udvalg af værdifulde arkiveringsdokumenter som genfortæller historien om hvordan det spanske imperium spredte sig til Amerika og Filippinerne. Bygningens design er et pragteksemplar på renæssance arkitektur og interiøret er hjemsted for hele 9 km reoler, som opbevarer de 80 millioner sider i generelarkivet.

Smukke Plaza de Espana

Panoramaudsigten fra Plaza de Espana er enestående. Springvandet og den primære bygning i plazaen er nogle af de bedste eksemplarer på renæssanceperioden i Spanien. Det blev bygget til Expo 1929 og består primært af bygninger som bruges af regeringen. Hvis man ikke er interesseret i regeringen kan man nyde Maria Luisa Parken, som gør plazaen endnu smukkere.

Der er mange forskellige museer i Sevilla, men det vigtigste er uden tvivl kunstsamlingen som udstilles på byens Museum of Fine Arts. Museet blev etableret i 1835 og er hjemsted for nogle af de mest kendte Pachecho, Murillio, og Zurbanan kunstværker. Derudover udstiller museet også nogle flamske malerier i bygningen som før i tiden var et kloster.

Udflugt fra Sevilla

I Sevillas små provinsbyer, er der derfor også massere af charme at komme efter. Tag for eksempel til Carmona, hvor den store tårn, bygget i det 15. århundrede sætter stemningen for den romantiske provinsby. Vælger du at tage til Zafra, finder du en mere intim pendant til Sevilla. Byen er mindre, men har de samme kvaliteter som Sevilla.

Tager du til provinsbyerne eller landområderne, vil du opleve den landlige del af Andalusien. De små landsbyer har hver deres charme. Mange af landsbyerne er beliggende langs Gualdalquivir floden og den mauriske stemning er ikke til at tage fejl af. De små huse og den afslappede fornemmelse er, hvad der kendetegner landsbyerne.

Du kan også tage på vandreture rundt omkring de små hyggelige bjerglandsbyer. Selvom landsbyerne er få, er de værd at finde og udforske. Der er mange stier i bjergene, som er oplagte at tage en god gåtur på. Den bedste tid at rejse til Sevilla på, er omkring påske. Samtlige byer og landsbyer i Andalusien, fejrer denne højtid på fantastiske manérer. Det er en perfekt mulighed for at komme i nærkontakt med andalusisk mad- og festkultur.

Rejser til Sevilla, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Sevilla og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Sevilla Tourist information

Pl. del Triunfo, 1
41004 Sevilla

T: +34 954 78 75 78

www: Website Link

Turismo Andaluz

C/ Compañía 40
29008 Malaga

T: +34 951299300

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Seville
clear sky
23 ° C
24.1 °
21.3 °
44 %
0.9kmh
0 %
man
33 °
tirs
33 °
ons
34 °
tors
33 °
fre
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Seville #iSeville #VisitSeville #Andalucia #Viveandalucia #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her