Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Sibenik

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Sibenik

Sibenik er et fantastisk resort ud til den kroatiske kyst og et af de lækreste steder man kan vælge at besøge på den dalmatiske kyst. Sibenik er område som bliver mere og mere populært, med en livlig by som byder på en god balance mellem gammeldags charme og en bred vifte af aktiviteter. Der er både det hyggelige middelalderkvarter med brolagte gader, fascinerende arkitektur og livlige barer, samt frodige nationalparker som ligger lige i udkanten af byen; så Sibenik byder på noget for enhver smag.

Sibenik er en gammel by, faktisk en af de ældst daterede byer, og det er et helt igennem fantastisk sted at besøge. En ferie i Sibenik byder på en magisk kombination af nyt og gammelt, og med valgmuligheder nok til at tilfredsstille selv den mest kræsne besøgende. Hvad end man drømmer om lækre resorts med en overflod af forkælelse, eller en charmerende rustik stemning, så har området her det hele. Uanset hvad man beslutter sig for, så bør man sørge for at bo ud til Sibeniks funklende kyststrækning, hvor man er garanteret en vidunderlig udsigt.

Sibenik er utrolig velegnet til gæster som er interesserede i arkitektur og historie. Tag et skridt ud af døren, og så er man allerede omgivet af noget af landets ældste arkitektur. Går man en tur i middelalder bydelen, så kan man også kan finde St James katedralen, som er en del af UNESCOs verdens kulturarv.

Forventningsvis så serveres der masser af frisk middelhavs madlavning og lækre vine i Sibenik. Prøv de forskellige taverner, restauranter og caféer som byder på alskens lækre sager. Madmæssigt så specialiserer området sig i grillmad, især fisk, så der er rig mulighed for lange afslappede frokostmåltider, serveret med nogle af Kroatiens lækreste vine.

Sibenik har en ideel beliggenhed hvis man gerne vil ud på bådture og udforske de omkringliggende øer. Man kan tage en havkanotur ud på vandet, og bruge en hel dag på at opleve kysten og den betagende udsigt omkring den adriatiske ø Zlarin fra vandsiden. Det rolige hav omkring Sibenik gør det let for begyndere at sejle i kano, og så kan man også stoppe ved nogle af øerne og tage en forfriskende svømmetur i det varme vand.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Šibenik
clear sky
28.8 ° C
28.8 °
28.8 °
65 %
2.7kmh
0 %
ons
29 °
tors
30 °
fre
31 °
lør
33 °
søn
31 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Sibenik #iSibenik #visitSibenik #croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her