Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Sofia

Bulgarien

#Bulgaria Rejser til Bulgarien Bulgarien er et livligt, smukt land fyldt med mulige steder at gå på opdagelse på din næste ferie. Bulgarien er bedst kendt for...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Sofia

Sofia er hovedstad i Bulgarien og er en by med uddannelsesmæssige og kulturelle muligheder, som ikke findes i større skala i Bulgarien.

Gennem det meste af historien har Sofia været en lille by der først begyndte at at vokse og udvikle sig efter den blev erklæret Bulgariens hovedstad i 1879. Der er dog interessante gamle bygninger fra det 4. århundrede.

Specielt kendt er Sofia for interessante kirker som for eksempel Alexander Nevski katedralen, der dog er en af ​​de nyere kirker i byen. Denne kirke er bygget til ære for de 200.000 russiske soldater, der blev dræbt i den russisk-tyrkiske krig i slutningen af ​​1800’erne, og har forgyldte kupler og et dusin klokker, der vejer tilsammen 23 tons.

Museum for socialistisk kunst et interessant museum som du ikke skal gå glip af. Meget af museet er udendørs hvor du kan se statuer af tidligere socialistiske ledere. På museet kan du se propagandaen, se hvordan mennesker, levede under socialistisk styre. Dette museum er et unikt stederat besøge.

Den ældste bygning i Sofia er St. George Rotunda der har været brugt til religiøs tilbedelse i næsten 1.600 år. Inde i kirken er der originale vægmalerier fra den oprindelige konstruktion.

Rejser til Sofia, Bulgarien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Sofia og Bulgarien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Sofia Tourist Information Office

бул. Цар Освободител 22
метростанция Софийски университет “Св. Климент Охридски
1113 Sofia

T: +359 2 491 8344

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Bulgariens turistkontor

#Touristboard Bulgaria Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR #Bulgaria #visitBulgaria #iBulgaria #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Bulgarien valuta, Lev

1 Lev = 100 stotinki. 1, 2, 5, 10, 20, 50 stotinki 1, 2 Lev2, 5, 10, 20, 50, 100 Lev   National Bank of Bulgaria#Bulgaria #lev #bgn...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Sofia
clear sky
11.5 ° C
11.8 °
11.3 °
64 %
2.6kmh
0 %
ons
12 °
tors
19 °
fre
20 °
lør
21 °
søn
21 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#bulgaria #visitbulgaria #sofia #isofia #visitsofia #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her