Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Søndervig

Danmark

#Denmark Rejser i Danmark       #Denmark #Scandinavia #Europe #TouristInformation #Adventure #Holiday Danmark Covid-19 / Coronavirus

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Søndervig

En af landets smukkeste ferieregioner ligger hvor Nordsøen og Ringkøbing Fjord mødes. Den lille by Søndervig er især populær blandt både turister og lokale. Hvis du bestiller et sommerhus, en ferielejlighed eller en lejlighed her, kan du læne dig tilbage og slappe af. Man keder sig aldrig, for Holmsland regionen er for spændende til det.

Kilometer med sandstrande ved kysten af ​​Nordsøen er Holmslands flagskib. Høje klitter inviterer dig til at slentre og slappe af. Den flade hede er især værd at se i oktober, når lyngen blomstrer i en intens lilla. Du bør tage dig tid til at opdage Holmsland, for der er noget nyt at se hver dag i dette unikke landskab.

Alle gæster, der tilbringer deres ferie i Holmsland og Søndervig, kan se frem til en række smukke og frem for alt interessante seværdigheder. Hvis vejret ikke skulle være så godt, er der stadig mange muligheder for at forme dagen. En af de smukkeste seværdigheder i Holmsland regionen er den gamle bydel i Ringkøbing, som kun ligger elleve kilometer fra Søndervig, og som gav sit navn til fjorden med samme navn.

Der er mange smukke udflugtsmål at besøge i hele Holmsland-regionen. Hvis du er på ferie med børn her, bør du ikke gå glip af et besøg i det verdensberømte Legoland. Legoland blev bygget af over 50 millioner Lego klodser og ligger ca. 90 km fra Søndervig. Givskud Lion Park er også en fantastisk destination for en tur, når du er på ferie i Holmsland Klit Nord-regionen. Området er 60 hektar, og ved siden af ​​løveparken er der en zoologisk have med omkring 1000 dyr fra alle dele af verden. Silkeborg med sine mange store og små søer er perfekt til en dag med sejlads eller bare slappe af. Hvis du vil vide mere om Holmsland Klit regionen, skal du tage en tur til Hvide Sande. Især fiskeri spiller en vigtig rolle i en af ​​Danmarks største havne. Du kan slentre langs havnepromenaden, spise frisk fisk og besøge “Fiskernes Hus”, fiskernes hus, hvor du kan finde ud af alt om fisk og udviklingen fra fangst til forbruger.

Ringkøbing Fjord betragtes som et af de bedste surfområder i hele Nordeuropa. På grund af de mange lavvandede pletter kan selv begyndere prøve lykken der. Der er også en meget smuk 27-hullers golfbane på Holmsland Klit. Eventyrbassinet i Søndervig byder på rutschebaner, grotter, saunaer og masser af sjov for hele familien. Alle cyklister vil være glade for den 14 km lange cykelsti fra Søndervig til Nr. Lyngvig, for på denne tur har du en vidunderlig udsigt over fjorden.

Holmsland Klit har fantastiske strande. Vandet er krystalklart, og sandet er pulverformigt og hvidt. Da mange strækninger af stranden er meget flade, kan du tilbringe dagen der med børn. De små kan plaske rundt og lege sikkert, mens de voksne kan slappe af mens de soler sig.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Søndervig Tourist Information

Destination Vesterhavet
Kirkevej 4
6960 Hvide Sande

T: +45 70 22 70 01

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Danmarks turistkontor

#Touristboard Denmark Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #Denmark #visitDenmark #iDenmark #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Danmark valuta, Krone

1 Krone = 100 Øre. 50 øre 1, 2, 5, 10, 20 Kroner50, 100, 200, 500, 1000 Kroner Danish National Bank #Denmark #krone #dkk #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Ringkøbing
broken clouds
13.9 ° C
14.5 °
13.9 °
87 %
3.2kmh
84 %
tors
13 °
fre
13 °
lør
13 °
søn
14 °
man
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Søndervig #iSøndervig #VisitSøndervig #Denmark #VisitDenmark #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her