Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Sopron

Ungarn

#Hungary Rejser til Ungarn Ungarn er måske ikke det største land, du vil vælge at besøge i år, men det betyder ikke, at der ikke er...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Sopron

Sopron ligger i Ungarn, ved grænsen med Østrig og udgjorde i en længere periode en del af Romerriget. Byen byder på utallige hyldester til fortidens store civilisationer, hvoraf den mest bemærkelsesværdige hyldest er vagttårnet fra det 12. århundrede, som bevidner Soprons tidligere status som en fri kongeby.

Grundet dens beliggenhed i nærheden af tidligere kommunistiske grænser er byens økonomi er ikke blomstret ligeså meget som i lignende byer, men den forbedrer sig konstant. Sopron er især kendt for sine vine, såsom dens pinot noir og en blå frankisk som især er populære rundt omkring i verden.

Sopron er blandt andet kendt for Troens Port, som er en af de mange interessante aspekter ved Ildvagtstårnet. Formålet med tårnet er at mindes folkeafstemningen i 1921, hvor otte byer valgte at blive i Ungarn. Tårnet anses derfor for at være et symbol på trofasthed. Selve porten fremviser en skulpturgruppe som hylder myten om Ungarn – når man går igennem porten når man til 200 trappetrin som fører op til det samme sted hvor vagterne stod før i tiden. Det er uden tvivl et af de steder i byen hvor du kan få en fornemmelse for byens historie og værdier.

Der er mange vingårde at besøge i Sopron og en af de mest underholdende er Taschner Bor-es Pezsgohaz. Dette er en moderne vingård som fokuserer på landets traditioner. Her kan du lære mere om landbrug i Sopron – der blev for eksempel både dyrket vindruer og bønner på de samme marker. Bælgfrugterne voksede simpelthen på vingårdene. Af denne grund har de vine som produceres i Sopron en unik smag. Det er også muligt at besøge en vinhandler, få en rundvisning i en vinkælder, og tage til vinsmagning.

Hvis du interesserer dig for gotisk arkitektur bør du afsætte tid til at besøge Skt. Michael kirken, som befinder sig på torvet i Sopron. Kirken blev opført i det 13. århundrede og er siden blevet renoveret adskillige gange. Den ser så uberørt ud, at man næsten skulle tro, at det var præcis den samme kirke der stod der for flere århundreder siden. Der findes nogle interaktive displays i kirken samt kort så du kan besøge den i dit eget tempo. Der skal betales en indgangspris, men oplevelsen er hver en øre værd.

Der er meget at se i Sopron, uanset om man er en raffineret eller afslappet turist som bare gerne vil slappe af. Tag på en vin-tour og smag på nogle af de fantastiske vine regionen har at byde på. Spis dig mæt på et lokalt etablissement og tag dig tid til, bare at gå rundt i byen og nyde barokarkitekturen.

Rejser til Sopron, Ungarn

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Sopron og Ungarn.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Sopron Tourist Information Office

Szent György u. 2
9400 Sopron

T: +36 99 951 975

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Ungarns turistkontor

#Touristboard Hungary Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE INSTAGRAM PINTEREST #Hungary #visitHungary #iHungary #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Ungarn valuta, Forint

1 Forint = 100 Filler. 5, 10, 20, 50, 100, 200 Forint500, 1000, 2000, 5000, 10,000, 20,000 Forint National Bank of Hungary#Hungary #forint #huf #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Sopron
overcast clouds
11.6 ° C
12.8 °
11.1 °
85 %
3.7kmh
100 %
man
16 °
tirs
18 °
ons
20 °
tors
23 °
fre
14 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Sopron #iSopron #VisitSopron #Hungary #VisitHungary #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her