Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Split

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Split

Split ligger i Middelhavsområdet, ved Adriaterhavet. Byen ligger på en central halvø som blev grundlagt af grækerne i det 6. århundrede f.v.t. Det skete i det 4. århundrede e.v.t., at en af de sidste romerske kejsere ved navn Diocletian befalede, at der skulle bygges et palads i byen.

Dette palads står der stadig i dag. Det oprindelige formål med paladset var som kejserens bolig når han gik på pension, men det blev efterladt da Romerriget begyndte at falde fra hinanden. Da Split har været beboet siden det 7. århundrede vil du opleve, at byen er hjemsted for utallige restauranter, butikker, og hjem. Byen er sprængfyldt med historie, kultur, og betagende udsigter, så vi kan ikke andet end at anbefale et besøg hertil.

Tag en tur til Hvar øen

Et besøg til Hvar øen føles som intet mindre end en tidsrejse. Hop ind i din tidsmaskine og tag på tur langs de gamle gader, under de mange slotspir. Svøm en tur langs kysten mens solen går ned over Adriaterhavet. Der er utallige restaurantmuligheder langs øens havnefront – og masser af muligheder for en fantastisk godnatdrink. Øen er fyldt med skjulte perler som bare venter på, at du finder dem, så sørg for at planlægge mere end en dagstur. Mange besøger Split udelukkende for at besøge Hvar øen.

Se en balletoptræden på Kroatiens Nationalteater

Kystnære Kroatien er kendt for fantastiske retter med fisk og skalddyr, men Split er yderligere kendt for at være hjemsted for Kroatiens Nationalteater. Der er regelmæssige balletoptrædener til rimelige priser, hvor den eneste ulempe er, at der ikke altid spilles livemusik for danserne. Hvis du elsker de yndefulde balletbevægelser og gerne vil indtage dem i et af verdens smukkeste teatre bør du prioritere et besøg til Kroatiens Nationalteater mens du befinder dig i Split.

Opfyld din museumskvote på det Arkæologiske Museum

Split er hjemsted for et væld af historiske attraktioner og museer. Engang imellem kan det være meget lækkert at komme væk fra de mere turistbesøgte attraktioner og præcis til dette formål anbefaler vi Kroatiens ældste museum. Her vil du blive mødt med en fantastisk udstilling af lokale artefakter helt tilbage fra stenalderen, samt en imponerende samling fra romertiden. Igennem din smartphone kan du få dig en fantastisk guidet audiorundvisning. Det er et friskt perspektiv til en overkommelig pris.

Split er en af de destinationer man higer efter at vende tilbage til igen og igen. Duften af Adriaterhavet inviterer til et smil, inspireret af tanken om, at der for flere end tusind år siden stod et andet menneske og nød udsigten på samme måde. Tag dig tid til at nyde de mange udsigter byen har at byde på – du vil elske alt det Split har at byde på. Det er en af de byer som man vil længes efter længe efter, at man er vendt hjem.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Split Tourist Information

Obala Hrvatskog narodnog preporoda 9
21000 Split

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Split
broken clouds
23.1 ° C
24.9 °
22.8 °
68 %
1.5kmh
75 %
man
24 °
tirs
24 °
ons
25 °
tors
26 °
fre
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #split #isplit #visitsplit #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her