Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Stari Grad

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Stari Grad

Stari Grad ligger på Hvar øen og er en af de ældste byer i hele Europa og mange af de ældste dele af byen beskyttes af UNESCO Verdensarvslisten. Byen er omringet af vingårde og udstyret med et hav af betagende kystudsigter, samt følgende udforskningsmuligheder.

Arkitekturen

Stari Grad er hjemsted for adskillige gamle kirker, samt klostre og en gammel vindmølle langs den sydlige del af byens havn. Du må for alt i verden ikke gå glip af Tvrdalj slottet, som i det 16. århundrede var hjemsted for Petar Hektorović, som var en renæssancedigter.

Arkæologien

Stari Grad sletten er et oldgræsk landbrugslandskab med rødder i det 4. århundrede f.v.t., som stadig er i brug. Områdets stenvægge og huler er imponerende godt bevaret, på trods af, at de er 24 århundreder gamle. Sammen med de gamle bymure, romervillaer, og illyriske fæstninger gør disse sletter, at Stari Grad er noget helt for sig selv.

Museet

Der er ofte specialudstillinger på Stari Grad museet som byder på et unikt og dybdegående indblik i byens historie. Derudover byder byens museum også på en permanent kunstudstilling. Sørg for at besøge museets hjemmeside for at finde åbningstider og nuværende udstillinger.

Stari Grad tilbyder stort set alt det en gammel europæisk by burde byde på, men formår alligevel at gøre det på en helt unik måde. Gå en tur, udforsk landbrugsmiljøet, og få dig et glas udsøgt vin mens du er her. Det er en oplevelse du sent vil glemme.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Stari Grad Tourist Information

Obala dr. Franje Tuđmana 1
21460 Stari Grad

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Stari Grad
scattered clouds
24.1 ° C
28.5 °
24.1 °
68 %
1.8kmh
30 %
søn
24 °
man
23 °
tirs
22 °
ons
23 °
tors
24 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#StariGrad #iStariGrad #visitStariGrad #croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her