Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Stockholm

Sverige Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Sverige

#Sweden Rejser til Sverige Sverige er et europas femte største land. Nabo mod vest er Norge og mod nordøst er det Finland. De sydvestlige grænse er...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Stockholm

 

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Sveriges turistkontor

#Touristboard Sweden Tourism Authority Visit Sweden Slussplan 9, Gamla stan Box 3030 103 61 Stockholm T: +46 08 789 10 00 Social Media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO#sweden #visitsweden #isweden #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Stockholm Boutique & Luksushoteller

#Stockholm Stockholm Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Luksus ferie Leder du efter en luksusferie i byen? Se på anbefalede...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Stockholm
clear sky
12.6 ° C
13.4 °
10.5 °
43 %
3.6kmh
0 %
man
11 °
tirs
13 °
ons
20 °
tors
20 °
fre
11 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Seværdigheder i Stockholm

Herunder kan du se forslag til de bedste seværdigheder og attraktioner, det du absolut bør se og gøre under din ferie.

Riddarholmskyrkan ligger på den lille Riddarholm , det er en af Stockholms ældste kirker der i dag er indrettet til museum. I Riddarholmskyrkan finder du de Svenske monarkers grave.

Kungliga Slottet hvor du finder flere museumsudstillinger. Slottet som det står i dag er ombygget til den nuværende barokke byggestil efter at det blev ødelagt af en stor brand. I dag bruges slottet , der er et af europas største slotte , til repræsentative formål.

Stadshuset er af svenskerne blevet valgt til landets smukkeste bygning. Man påbegyndte opførelsen af Ragnar Östberg’s bygning i 1911. Fra rådhustårnet har du en fantastisk flot udsigt ud over Stockholm. Hvis du vil se rådhuset indvendigt, herunder den blå hal, der faktisk er rød, det er her de årlige Nobel priser uddeles.

Storkyrkan blev oprindeligt opført i 1306 men igennem tiderne er kirken blevet ombygget flere gange. Det mest kendte udstyrstykke i Storkyrkan er den smukt udskårne træfigur af Skt. George og dragen.

Stortorget er den gamle bys centrum med fine gamle bygninger

Börsen er i dag hjemsted for det kongelige akademi og det er her at vinderen af den årlige Nobel pris i litteratur kåres.

Kungsträdgården på Norrmalm var engang den Svenske konges grønthave, i dag er det en elegant forlystelseshave og et af Stockholmernes foretrukne udflugtsmål. Her mødes bl.a inkarnerede skakspillere og boules spillere for at dyste mod hinanden.

Globen er Stockholms kendte, skandaleombruste, sportsarena. Det er verdens største bygning af sin art, 85 meter høj og 110 meter bred.

Drottningholm Slot kan du nå med båd fra Stockholms rådhus, det er ca 1 times bådtur. Drottningholm blev oprindeligt opført i sidste halvdel af 1600 tallet i Barok byggestil. Det er i dag den Svenske konges officielle residens.

Skærgårdstur, den Stockholmske skærgår består af ca 24.000 små øer, der er flere bådture hvor du får mulighed for at besigtige den Stocholmske skærgård på tæt hold.

Millesgården er smukt beliggende på Lidingö og tilhørte skulptøren Carl Milles og er i dag indrettet som museum dedikeret Carl Milles og hans værker.

Vasa museet, det bedst kendte af alle Stockholm museerne er vel nok Vasa museet. Det er her du finder Vasa skibet der sank i 1628, den tids største krigsskib, der blev hævet fra havnens bund i 1961.

Skansen er, hvis Vasa museet er det bedst kendte, det næstmest kendte af Stockholm museerne. Skansen blev grundlagt i 1891 som verdens første udendørs museum. På museet finder du 150 forskellige huse fra forskellige regioner af Sverige. Museet er oprettet for at mindes om Sveriges landbrugsmæssige baggrund og historie. Skansen er et meget børnevenligt sted med masser af aktiviteter der kan holde de små beskæftiget – og vær sikker på at de vil elske det.

Nordiska Museet ligger ikke langt fra Vasamuseet og her finder du udstillinger der genspejler Svensk historie ligesom en stor afdeling er dedikeret Lapland.

Nationalmuseet er det Svenske svar på Statens museum for kunst og selvfølgelig det vigtigste af de Svenske kunstmuseer.

Statens historiske museum viser Sveriges historie fra forhistorisk tid og frem til i dag. I det flotte guldrum kan du se vikingehøvdingenes guld der er gravet frem fra grave og skjulesteder.

Medeltidsmuseet ligger når du går fra den gamle by mod Riksdagen. Museet ligger under jorden da det er her du kan se middelalderruinerne af Stockholm der blev opdaget under udgravninger til et parkeringshus.

Strindbergsmuseet , her boede den kendte forfatter i de sidste år af sit liv, fra 1908 til 1912. Lejligheden og biblioteket er indrettet som på Strindbergs tid.

Stockholm Metro, nej jeg har ikke skrevet dette et forkert sted, metroen i Stocholm er også kendt som “verdens længste kunstudstilling” idet det siden midten af 1950erne har været meget brugt at dekorere metrostationerne med forskellige former for kunst.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Stockholm #iStockholm #VisitStockholm #Sweden #VisitSweden #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her