Søg i verden - indtast ord eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Stockholm

Sverige

Sverige Rejse Video Sverige Guide   Hvad skal man se i Sverige ?   Sverige byer og regioner Hvordan kommer man til Sverige ? I egen bil til Sverige Med bus til...

Stockholm Video

Sammenlign priser på rejser

Kun 1 klik - prøv multi søgemaskine for at finde den billigste rejse, søgemaskinen søger i mere end 700 forskellige portaler for de billigste rejsetilbud.

Gode hoteltilbud

Her kan du se dagens top tilbud på gode hoteller, du kan se en samlet liste over alle hoteller og lejligheder med aktuelle priser på linket herunder.

Stockholm Guide

 

Hvad skal man se i Stockholm ?

 

Oplevelser med guide

Oplev byen, attraktioner og aktiviteter med lokal guide

Hvor ligger Stockholm i Sverige?

Hvor ligger byen i Sverige og hvor langt er der til Stockholm ?, se kort og afstande her.

På kortet kan du se i hvilken region byen ligger i Sverige. Du kan også få rutebeskrivelser ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter du kan se et større kort med forslag hvordan du kan komme til Stockholm.

Hvordan kommer man til Stockholm ?

Kør selv ferie til Stockholm

Hvis du vælger at køre i din egen bil kan du prøve søgemaskine der søger både hoteller og lejligheder på alle de større portaler samt hotellernes egne sider. Efter en søgning får du en liste med alle de bedste tilbud sorteret efter pris, der kan være meget store prisforskelle og med en søgning får du alle de bedste tilbud med et klik.

Bus til Stockholm

Hvis du vil med bus er der muligheder for dette også. Selskabet Flixbus har mange busforbindelser til hele Europa og du kan finde mange billige busrejser.

Omio søger bus, tog og flyforbindelser til din destination, blandt andet Flixbus forbindelser og sammenligner disse med andre transportformer.

Tog til Stockholm

Hvis du vil rejse med tog er det naturligvis muligt. Bemærk at det ikke er alle togselskaber der er med i internationalt samarbejde, hvis ikke togselskabet deltager internationalt kan du se yderligere informationer på nationalt website. I søgemaskinen kan du se priser, køreplaner og togforbindelser og du kan sammenligne priser på tog, bus og flyrejser.

Fly til Stockholm

Flyrejser er en mulighed og du kan søge efter de billigste flyrejser og flyforbindelser i søgemaskine der viser dig de forskellige flyselskaber, og priser på flybilletter.

Nærmeste lufthavn til Stockholm

Fra lufthavn til centrum

Har du brug for lufthavns transfer kan du prøve en søgning efter dette hos en af de mange udbydere af transfer service til og fra terminaler.

Stockholm Turistinformation

Stockholm Central Station
Centralplan 15

T: +46 76 196 92 33

www: website link

Godt at vide

Her kan du finde informationer der er godt at vide på din rejse

Info

More

  Shopping i Stockholm

  Priser i Sverige, Big Mac indeks

  Hvad koster varer i Sverige ? Hvad koster middag på restaurant i Sverige ? Hvad koster transport i Sverige ? Her kan du se et aktuelt prisindeks for Sverige. Indeks sammenligner priserne i en række større svenske byer.

  Shopping i Sverige

  Se mere om shopping muligheder og anbefalinger af forretninger i Sverige på website.

  Gode restauranter i Stockholm

  Spis ude i Stockholm ?, Find en god restaurant i Stockholm.

  Når du er kommet til Stockholm har du formentlig behov for at spise på et tidspunkt. Du kan finde liste med restauranter samt anmeldelser og rating på gode og billige restauranter Stockholm.

  Ferie med børn i Stockholm

  Hvis du skal på familie ferie med børn til Stockholm kan du her se nogle link med ideer til ferien.

  Website – Holidays with children in Stockholm

  Bedste rejsetidspunkt Stockholm

  Hvornår er det bedste rejsetidspunkt til en ferie i Sverige ?

  For varmeste vejr og bedst chance for solskinsdage er det bedste tidspunkt at besøge Sverige fra maj til september. Hvis du vil have snevejr på din ferie er det fra november til marts. Dagtemperaturer falder regelmæssigt til under frysepunktet i Stockholm, Malmø og Göteborg, og i det nordlige Sverige er temperaturen ofte på -10C.

  Sverige er et stort land og du skal være opmærksom på stor forskel i temperaturer og dagslys. I december er der dagslys i cirka syv timer i det sydlige Sverige og kun cirka 3 timer i det nordlige Sverige.

  Hvis du kommer for at se midnatssol er bedste periode juni og juli. Nordlys ses bedst om vinteren, fra slutningen af september til begyndelsen af april.

  Stockholm vejr og vejrudsigt

  Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for kommende periode. Vejrudsigt opdateres flere gange dagligt.

  Stockholm
  broken clouds
  -4.4 ° C
  -1.2 °
  -8.1 °
  90 %
  1.5kmh
  75 %
  lør
  -3 °
  søn
  -4 °
  man
  -7 °
  tirs
  -7 °
  ons
  -7 °

  Social media links

  Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

  Top 10 populære hashtags på vores sider:

  #Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

  Andre populære hashtags er:

  #Stockholm #Sverige #Citytour #Citywalk #Sightseeing

  Bedøm en ferie i byen

  Her kan du læse og skrive kommentarer og bedømmelser af en ferie i byen, del erfaringer med andre der har været eller gerne vil besøge destinationen.

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  STOCKHOLM
  Average rating:  
   0 reviews