Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Stralsund

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Stralsund

Stralsund ligger i det nordlige Tyskland lige ved bredden af ​​Stelasund, som er en bugt ved Østersøen. Det er porten til øen Rugen, hvilket betyder, at du også har adgang til alle de naturlige vidundere der med et besøg i denne by.

Stralsunds gamle bydel er spektakulær nok til, at den har opnået status som verdensarv. Hvad betyder det for dig? At Stralsund er et vidunderligt sted for dig at tage din næste ferie. Hvis dine planer er gået her i den nærmeste fremtid, så er her et glimt af, hvad du kunne forvente under dit ophold.

Dit første stop? Ozeaneum!

Du finder Ozeaneum i en lys hvid bygning, der ligner en bølge. Det skiller sig ud i skarp kontrast til de røde murstenslagre, der omgiver det, så du kan ikke gå glip af det! Inde i bygningen får du chancen for at se et bredt udvalg af havliv, der strækker sig fra Østersøen til Atlanterhavet og Nordsøen. En af de mest imponerende tanke i dette anlæg er den, der rummer tusindvis af sild.

For at få et glimt af historien i Stralsund, skal du gå over Neuer Markt, så du kan se og udforske gennem Marienkirche. Det er en klassisk kirke fra det 14. århundrede, der har en smuk gotisk arkitektur i rød mursten, den er ikke så dyster som andre europæiske kirker af samme stil. Tag de stejle trin op i tårnet for at få en flot udsigt over byen, og hvis du får chancen.

Mens du er i Stralsund, bør du også bruge mindst en dag til at udforske Western Pomerania Lagoon Area National Park. Det er en kystpark, der tilbyder øer, nogle små holme og flere laguner at udforske. Det er fyldt til randen med gæs og kraner i titusinder, men tilbyder også nogle stille og fredelige steder, hvor du bare kan nyde naturen også.

Hvor kan du finde en god tid i Stralsund?

Et af de mest unikke steder at nyde din ferie i Stralsund er Tafelfreuden, som er en villa fra det 19. århundrede, der oprindeligt blev bygget til at være et sommerhus. Det er blevet omdannet til en restaurant med begrænset plads og overraskende overkommelig! Vinkortet her er ganske godt, og udsigten fra terrassen er inspirerende. Menuen indeholder friske råvarer, der tilberedes på traditionelle måder.

Hvis du planlægger en tur til Stralsund i lavsæsonen, er Esszimmer også et sted, du gerne vil finde dig selv. Menuen ændrer sig altid og indeholder friske, sæsonbestemte ingredienser til retter, der er hjemmehørende i regionen. Hvis det er rart nok at spise udenfor, er oplevelsen af ​​at høre havneklokkerne, mens du spiser, virkelig speciel!

Rejser til Stralsund, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Stralsund og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Stralsund

Tourismuszentrale
der Hansestadt Stralsund
Alter Markt 9
18439 Stralsund

T: +49 (0)3831 2469 0
F: +49 (0)3831 2469 22

www: Website Link

Tourismus Mecklenburg-Vorpommern

Tourismusverband Mecklenburg-Vorpommern e.V.
Konrad-Zuse-Straße 2
18059 Rostock

T: +49 (0)381 403 05 00
F: +49 (0)381 403 05 55

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Julemarked i Stralsund

Stralsund Turistinformation Hotel & Apartment Stralsund Stralsund Julemarked Stralsund er kendt som den røde by ved Østersøen. Sammen med Wismar er Stralsunds historiske centrum udpeget som UNESCOs...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Tyskland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#germany #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Stralsund
overcast clouds
22.8 ° C
22.8 °
22.8 °
63 %
4.6kmh
99 %
ons
23 °
tors
23 °
fre
24 °
lør
22 °
søn
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Stralsund #iStralsund #VisitStralsund #MecklenburgWesternPomerania #aufnachmv #mecklenburgvorpommern #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her